Υγεία

20 Δεκεμβρίου 2015 21:00

Κάντε τους δώρο το πιο υγιές χαμόγελο

Μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα της Oral-B είναι το ιδανικό δώρο για μικρούς και μεγάλους αυτές τις γιορτές. Εξαιρετικά χρήσιμη, απλή και πρακτική, θα χαρίσει υγεία και λάμψη στους αγαπημένους σας.

Κάντε τους δώρο το πιο υγιές χαμόγελο
-

Μαζί με τις πολλές αρνητικές της επιπτώσεις, η οικονομική κρίση των τελευταίων ετών μας «ανάγκασε» να αναθεωρήσουμε πολλές από τις .,..ανούσιες σπατάλες του παρελθόντος, μεταξύ των οποίων το είδος των δώρων που προσφέρουμε τις γιορτές στα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Παλιά αγοράζαμε κάτι που συνήθως δεν είχε κάποια ιδιαίτερη χρησιμότητα ή δεν ήταν του γούστου του ανθρώπου στον οποίο το χαρίζαμε, με αποτέλεσμα να καταλήγει σε κάποιο ντουλάπι, συχνά χωρίς να έχει «αξιοποιηθεί» πάνω από 1-2 φορές, χωρίς δηλαδή να έχει «πιάσει τόπο».

Υπό τα νέα δεδομένα, οι επιλογές μας γίνονται - ή πρέπει να γίνονται - με κριτήρια την κάλυψη των αναγκών του προσώπου στο οποίο το προσφέρουμε, την χρησιμότητα του δώρου μας και την καλή σχέση ποιότητας/τιμής.

Συνδυάζοντας όλα αυτά, μαζί με την ευχάριστη …πρωτοτυπία, αυτές τις γιορτές ξαφνιάστε ευχάριστα τους αγαπημένους σας: κάντε τους δώρο το πιο υγιές χαμόγελο, χαρίστε τους μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα από την ηγέτη του είδους, την Oral-B και μάλιστα σε τιμή-έκπληξη. 

Είναι το ιδανικό δώρο, ο ισχυρότερος σύμμαχος μικρών και μεγάλων στην καθημερινή προσπάθεια για στοματική υγιεινή και ομορφιά, που ακτινοβολούν μέσα από το υγιές χαμόγελο μας.

Η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα της Oral-B, που μπορείτε να βρείτε σε τιμή -40%, θα βοηθήσει καθοριστικά τους αγαπημένους σας στην φροντίδα των δοντιών τους, καθώς έχει πολύ καλύτερα, ως και διπλάσια, αποτελέσματα στην απομάκρυνση πλάκας, σε σχέση με μια απλή χειροκίνητη οδοντόβουρτσα.

ΔΟΝΤΙΑ - Oral-B - ΔΩΡΑ - vitality

Είναι ιδιαίτερα απλή στον χειρισμό, έχει εργονομική σχεδίαση που συμβάλλει στον καλύτερο καθαρισμό των πίσω δοντιών, η κεφαλή της εκτελεί χιλιάδες κινήσεις στο λεπτό και έχει πυκνότερους θυσάνους από ίνες, με αποτέλεσμα να «σαρώνεται» η πλάκα που προκαλεί τερηδόνα και ουλίτιδα, όχι μόνο χωρίς κόπο, αλλά μετατρέποντας – ιδιαίτερα για τους μικρούς – από «αγγαρεία» σε ευχάριστο «παιχνίδι» το βούρτσισμα των δοντιών. 

Η Oral-B διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες, που καλύπτει όλα τα «γούστα». Το βασικότερο ατού για να επιλέξει κάποιος μια από αυτές για να χαρίσει στους αγαπημένους του, είναι να θυμάται ότι είναι εξαιρετικά χρήσιμο και πρακτικό δώρο.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα gadget υγείας και ομορφιάς,  που «αξίζει» πολύ περισσότερα από όσα κοστίζει, αφού η συμβολή του είναι τεράστια και καταλυτική, για να κάνετε τελικώς στους αγαπημένους σας το καλύτερο δώρο, το πιο υγιές χαμόγελο τους!

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)