Γενικά

26 Σεπτεμβρίου 2014 18:57

Έφθασαν στη Βενετία Τζορτζ Κλούνεϊ και Αμάλ Αλαμουντίν

Οι μελλόνυμφοι έφθασαν με ένα θαλάσσιο ταξί στη Βενετία, που κατακλύζεται από την αφρόκρεμα της διεθνούς showbiz για τον αυριανό γάμο.

-

Με ένα πελώριο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του ο Τζορτζ Κλούνεϊ κρατούσε στην αγκαλιά του την εκλεκτή της καρδιάς του, Αμάλ Αλαμουντίν πάνω στο θαλάσσιο ταξί που τους μετέφερε στη Βενετία.

Περισσότεροι από 150 υψηλοί προσκεκλημένοι αναμένονται τις επόμενες ώρες στην πόλη των Δόγηδων για τον γάμο του μέχρι σήμερα πιο διάσημου εργένη του Χόλιγουντ. Ανάμεσά τους, το ζεύγος Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί, η Σίντι Κρόφορντ, ο Ματ Ντέιμον, ο Μπόνο των U2, η Σάντρα Μπούλοκ και η Λάνα ντελ Ρέι.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ έχει κλείσει για τη γαμήλια τελετή και τη δεξίωση που θα ακολουθήσει το 7στερο Aman Canal Grande Hotel.

Ο 53χρονος ηθοποιός και η 36χρονη σύντροφός του δεν έχουν αφήσει να διαρρεύσουν πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το τριήμερο του γάμου τους στη Βενετία. Το γεγονός ότι οι αρχές της ιταλικής πόλης έχουν αποκλείσει την περιοχή γύρω από το περίφημο Grand Canal τη Δευτέρα έχει πυροδοτήσει φήμες πως το ζευγάρι θα πραγματοποιήσει δύο γαμήλιες τελετές, μία τοΣάββατο και μία τη Δευτέρα.

Δείτε φωτογραφίες από την άφιξη του ζεύγους και ορισμένων από τους προσκεκλημένους:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)