Lifestyle

26 Ιουνίου 2014 19:24

«Θραύση» έκαναν Beyonce και JayZ στην εκκίνηση της περιοδείας τους

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησαν στους θαυμαστές τους η Beyonce και ο JayZ στην πρώτη συναυλία της περιοδείας τους, που έγινε χθες στην Φλόριντα.

-

Η πολυαναμενόμενη περιοδεία On The Tour, του ζεύγους που πριν από λίγους μήνες είχε τον ενδοοικογενειακό καβγά που έκανε το γύρω του κόσμου, ξεκίνησε την περιοδεία του, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Οι φαν της Beyonce και του JayZ έχουν για πρώτη φορά την ευκαιρία να τους δουν μαζί live σε ένα τουρ που λίγο μετά την πρώτη του συναυλία, κοντεύει να γίνει sold out.

 

Το πρώτο live,  στη Φλόριντα τους άφησε όλους εκστασιασμένους. Το σόου ξεκίνησε με την σταρ της ποπ να εμφανίζεται με μαύρο κορμάκι και δίχτυ στο πρόσωπο και τον hip hop σύζυγό της να την συνοδεύει στο Bonnie & Clude με μπλουζάκι με την αμερικανική σημαία και δερμάτινο τζάκετ. Ακολούθησε η μεγαλύτερη επιτυχία τους, το Crazy In Love και το κοινό εκτοξεύθηκε.

 

 

 

Ούτε λίγο, ούτε πολύ ερμήνευσαν 40 επιτυχίες τους στη σκηνή, ενώ αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν αφενός η εμφάνιση της Beyonce με ένα κορμάκι που αναδείκνυε τα εντελώς ακάλυπτα οπίσθιά της, αφετέρου η προβολή βίντεο από το μυστικό τους γάμο το 2008 στις γιγαντοοθόνες του σταδίου.

Στο κλείσιμο της συναυλίας το ζευγάρι κατέβηκε στο κοινό για να ερμηνεύσει το Halo, ενώ αποθεώνονταν από αυτό.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η ποπ σταρ φόρεσε την ολόσωμη φόρμα του Έλληνα σχεδιαστή Vrettos Vrettakos, με την οποία χόρεψε τα απίστευτα χορευτικά της.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)