Γενικά

16 Δεκεμβρίου 2013 09:58

Το κουνελάκι του Playboy που έβαλε ισλαμική μαντίλα

Θύελλα αντιδράσεων από μουσουλμάνους για το αμαρτωλό παρελθόν του μοντέλου από τη Μαλαισία.

-

Οι φωτογραφίες της 27χρονης Φελίσια Γιπ με χιτζάμπ, την ισλαμική μαντίλα, ξεσήκωσαν οργισμένες αντιδράσεις από μουσουλμάνους στη Μαλαισία και όχι μόνο…

Αιτία είναι το «αμαρτωλό» παρελθόν του καλλίγραμμου μοντέλου, που ήταν η πρώτη Μαλασιανή που έγινε «κουνελάκι» του διάσημου ανδρικού περιοδικού Playboy. Οι συντηρητικοί μουσουλμάνοι θεώρησαν προσβολή για το Ισλάμ να διαφημίζει χιτζάμπ.

Η σελίδα της στο Facebook κατακλύστηκε από μηνύματα που την επέκριναν για το γεγονός ότι διατηρεί στο λογαριασμό της φωτογραφίες με την ισλαμική μαντίλα μαζί με τις σέξι πόζες του Playboy.

Η Φελίσια δηλώνει πως ήθελε από μικρή να φορέσει την ισλαμική μαντίλα, αλλά μόλις πριν από μερικούς μήνες της δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσει. «Σε μία οντισιόν για διαφημιστικό, φόρεσα μία μπλε χρώματος και πραγματικά τη λάτρεψα. Στη συνέχεια είχα μία πρόταση από μία μουσουλμανική μπουτίκ και έτσι συνέχισα να φοράω μαντίλα», ανέφερε.

«Κάποιοι με κατηγόρησαν ότι το κάνω για να βρω έναν πλούσιο γαμπρό στη Μαλαισία», εξομολογείται η Φελίσια Γιπ, προσθέτοντας ότι αν αυτός ήταν ο σκοπός της θα μπορούσε να έχει βρει κάποιον πριν από χρόνια, όταν ακόμη έκανε αισθησιακές φωτογραφήσεις.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)