Κοινωνία

Χθες 18:50

Πρέβεζα: Λήστεψαν και έστειλαν ανήλικο στο νοσοκομείο (εικόνες)

Πώς συνέβη το αιματηρό περιστατικό που έστειλε τον ανήλικο στο νοσοκομείο. Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του.

Πρέβεζα: Λήστεψαν και έστειλαν ανήλικο στο νοσοκομείο (εικόνες)
-

Ληστεία με άγριο ξυλοδαρμό ενός 16χρονου στην Πρέβεζα σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή του πρώην πυροβολικού.

Ο νεαρός ο οποίος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Πρέβεζας φέρει κατάγματα στο πρόσωπο, καθώς τα χτυπήματα που δέχθηκε του προκάλεσαν τραυματισμό στο μάτι, τα χείλη και το μέτωπο.

Ο ίδιος δεν θυμάται τίποτα από το περιστατικό, ενώ ήδη η οικογένειά του έχει δώσει κατάθεση στο τμήμα ασφαλείας Πρέβεζας.

Ο 16χρονος σε μια καθημερινή βόλτα από το συγκεκριμένο σημείο είχε δώσει ραντεβού με έναν συνομήλικό του να βρεθούνε, ωστόσο ο φίλος του ακύρωσε το ραντεβού με αποτέλεσμα ο ανήλικος να πάρει τον δρόμο της επιστροφής στο σπίτι.

Εκεί φαίνεται να του είχε στήσει καρτέρι μια ομάδα νεαρών, χωρίς να διευκρινίζονται περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς ο 16χρονος δεν θυμάται το παραμικρό, να τον αιφνιδίασαν και αφού τον χτύπησα από πίσω τον πέταξαν στο έδαφος.

Ο 16χρονος συνήλθε μετά από αρκετή ώρα, ενώ διαπιστώθηκε ότι του έλειπαν το κινητό και δακτυλίδια που φορούσε στα χέρια του.

Η μητέρα του 16χρονου ανησύχησε για τον τραυματισμό και την ληστεία που έγινε στο παιδί της για αυτό τον λόγο και ήθελε να γνωστοποιηθεί το περιστατικό.

Πρέβεζα - Ανήλικος - Επίθεση - Ληστεία

Πηγή: onprevezanews.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Πολύνεκρο τροχαίο στην Ελαία: Ένα μωρό και μια 12χρονη μεταξύ των θυμάτων - Οι εικόνες της τραγωδίας

Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι πρώτες φορές σε... αγωνίσματα και τελετές

Δίκη για το Μάτι: Ευθύνες σε Λιμενικό, Πυροσβεστική και ΕΛΑΣ, επιρρίπτουν οι μάρτυρες


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)