Τεχνολογία

Σήμερα 12:33 Τελευταία ενημέρωση : Σήμερα 14:41

Microsoft - CrowdStrike: “Εξαφανίστηκαν” τα αεροπλάνα στις ΗΠΑ στην διάρκεια του black out (βίντεο)

Timelapse βίντεο δείχνει όσα έγιναν και... δεν έγιναν στον εναέριο χώρο των Ηνωμένων Πολιτειών στην διάρκεια του παγκόσμιου black out της Παρασκευής.

Microsoft - CrowdStrike: “Εξαφανίστηκαν” τα αεροπλάνα στις ΗΠΑ στην διάρκεια του black out (βίντεο)
-

Μόλις λίγες δεκάδες πτήσεις κατάφεραν να ολοκληρωθούν από κάποια ώρα της Παρασκευής και μετά στις ΗΠΑ, στη διάρκεια του παγκόσμιου ψηφιακού black out λόγω της λανθασμένης ενημέρωσης λογισμικού της CrowdStrike, που επηρέασε τα Windows της Microsoft.

Όλα έδειχναν να κυλούν ομαλά,  όταν το πρωτοφανές γεγονός "καθήλωσε" αρκετές εταιρίες, ανάμεσά τους και αεροπορικές, θυμίζοντας σε πολλούς εποχές και "δόξες" της πανδημίας του κορονοϊού, καθώς ο εναέριος χώρος των ΗΠα προοδευτικά "άδειασε", καθώς τα αεροπλάνα το ένα μετά το άλλο αναγκάζονταν να παραμείνουν στο έδαφος.

Όπως φαίνεται στο παρακάτω timelapse βίντεο, ενώ τα αεροπλάνα που κινούνται σχεδόν "κρύβουν" τις ΗΠΑ στον χάρτη, με την πάροδο του χρόνου και καθώς σοβεί η τεχνολογική κρίση σε παγκόσμιο επίπεδο, μέσα σε λίγη ώρα καταγράφονται ελάχιστες πτήσεις που συνεχίζουν να εκτελούνται.

Δείτε το βίντεο:


Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο: Νεκρός ο οδηγός μηχανής που τράκαρε με αυτοκίνητο

“Μαϊμού” προϊόντα: Η σπείρα, οι 41000 ηλεκτρονικές πωλήσεις και τα “χρυσά κέρδη”

ΗΠΑ: Γυναίκα πυροβολεί μωρό στη μέση του δρόμου (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)