Πολιτική

10 Ιουλίου 2024 16:43

Γεωργιάδης – Πολάκης: Μήνυση του Υπουργού Υγείας κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Υπουργός Υγείας, κατέθεσε μήνυση για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης μέσω διαδικτύου και της εξύβρισης.

Γεωργιάδης – Πολάκης: Μήνυση του Υπουργού Υγείας κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ
-

Μήνυση κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη, κατέθεσε σήμερα (10/07), ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης μέσω διαδικτύου και της εξύβρισης.

Σε ανάρτησή του στο Χ, ο Άδωνις Γεωργιάδης τονίζει πως «έδειξα υπερβολική ανοχή στις συκοφαντίες και στη συνεχόμενη λάσπη», ενώ σε άλλο σημείο αναφέρεται πως «ελπίζω να μην ζητήσει να κρυφτεί πίσω από την βουλευτική του ασυλία».

Η ανάρτηση Γεωργιάδη

Όπως είχα προαναγγείλει σήμερα κατέθεσα την μήνυσα κατά του @pavpol2222 και ακολουθεί και η Αγωγή. Έδειξα υπερβολική ανοχή στις συκοφαντίες και στην συνεχόμενη λάσπη από τον συγκεκριμένο. Θα έρθει λοιπόν στο Δικαστήριο και θα λογοδοτήσει και για τις εναντίον μου και για τις εναντίον των εισαγγελέων που με αρχειοθέτησαν κατηγορίες. Ελπίζω να μην ζητήσει να κρυφτεί πίσω από την βουλευτική του ασυλία. Νέα μήνυση και αγωγή θα καταθέτω πλέον κάθε φορά που κάποιος αμφισβητεί την ηθική μου συγκρότηση.

Ειδήσεις σήμερα:

Copa America: Ο ημιτελικός Ουρουγουάη - Κολομβία live σε ΑΝΤ1 και ANT1+ 

Airbnb: Ένοικος “φέσωσε” με 3500 ευρώ τον ιδιοκτήτη, μέσω... τηλεφώνου! (βίντεο)

Δίχρονο παιδί τουριστών σώθηκε από γιατρούς στην Αθήνα, χάρη σε πρωτοποριακή επέμβαση


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)