Παράξενα

27 Ιουνίου 2024 10:25

Σκόνταψε σε διάδρομο γυμναστηρίου και έπεσε... από τον τρίτο όροφο, χάνοντας την ζωή της (βίντεο)

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από κάμερα ασφαλείας με την στιγμή που η γυναίκα, ενώ τρέχει στον διάδρομο, χάνει τον βηματισμό της και καταλήγει στο... κενό από τον τρίτο όροφο.

Σκόνταψε σε διάδρομο γυμναστηρίου και έπεσε... από τον τρίτο όροφο, χάνοντας την ζωή της (βίντεο)
-

Σοκ προκαλεί το βίντεο από κάμερα ασφαλείας, με την στιγμή που μία γυναίκα, σε γυμναστήριο της Ινδονησίας σκόνταψε, ενώ έκανε διάδρομο και έπεσε από το παράθυρο του τρίτου ορόφου.

Στο βίντεο, από το δυστύχημα που σημειώθηκε στις18 Ιουνίου, έχουν καταγραφεί εικόνες από την αίθουσα του γυμναστηρίου, με μια σειρά από διαδρόμους και άνδρες και γυναίκες πάνω σε αυτούς.

Ξαφνικά μία γυναίκα, που έχει ταυτοποιηθεί και φέρεται να ήταν μόλις 22 ετών, χάνει τον βηματισμό της, σκοντάφτει και χάνει την ισορροπία της, πέφτει προς τα πίσω, και παρότι προσπαθεί να πιαστεί από το κάσωμα του παραθύρου, που είναι ανοικτό ακριβώς πίσω από τον διάδρομο στον οποίο γυμναζόταν, τελικώς δυστυχώς πέφτει στο κενό.

Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η άτυχη κοπέλα είχε πάει στο γυμναστήριο μαζί με τον φίλο της και το μικρότερο αδερφάκι της. Ο φίλος της φέρεται να της είχε ζητήσει να ασκηθεί μαζί του στον δεύτερο όροφο, αλλά εκείνη ήθελε να πάει στους διαδρόμους του τρίτου ορόφου.

Η γυναίκα βρισκόταν ήδη για 30 λεπτά στον διάδρομο, όταν σύμφωνα με το υλικό από την κάμερα ασφαλείας, φαίνεται να επιβραδύνει και να προσπαθεί να περπατήσει, προφανώς για να κατέβει απο τον διάδρομο, όμως σκόνταψε και βρέθηκε στο κενό.

Από την πτώση, τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματα της.

Δείτε το βίντεο με την στιγμή που η άτυχη γυναίκα πέφτει από το παράθυρο του γυμναστηρίου:

Η τοπική Αστυνομία μετά από έρευνα, φέρεται να στρέφεται κατά όσων άνοιξαν τα παράθυρα στον τοίχο του τρίτου ορόφου και μάλιστα με χαμηλό ύψος τοίχου κάτω απο το τζάμι, ενώ στο επίκεντρο της έρευνας είναι και το γεγονός ότι οι διάδρομοι τοποθετήθηκαν σε μικρή απόσταση από τα παράθυρα του τρίτου ορόφου.

Το γυμναστήριο είχε προειδοποιητικά αυτοκόλλητα που έλεγαν ότι τα παράθυρα έπρεπε να μένουν κλειστά, αλλά φαίνεται πως είχαν φθαρεί και δεν ήταν ευδιάκριτα τα γράμματα. Ένας personal trainer ήταν συνήθως σε ετοιμότητα για να κλείνει τα παράθυρα, αναφέρει το Kompas.com, αλλά τη στιγμή του δυστυχήματος ήταν σε διάλειμμα. 

Ειδήσεις σήμερα:

Αλεξανδρόπουλος: “Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ αμύνθηκε, η σύντροφος του τον χτύπησε πρώτη” (βίντεο)

Φωτιά στην Ύδρα: Προφυλακίστηκαν ο πλοίαρχος και ο υποπλοίαρχος της θαλαμηγού

“Αυγή” - Μορφονιός: πολιτική απόφαση το κλείσιμο της εφημερίδας (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)