Κοινωνία

25 Ιουνίου 2024 08:11 Τελευταία ενημέρωση : 25 Ιουνίου 2024 10:02

Δολοφονία Καραϊβάζ: “Είναι ντροπή στη μνήμη του να θεωρείται εργατικό ατύχημα”

Αίσθηση από τις αποκαλύψεις για το έμβασμα που «αποκαλύπτει» τους ηθικούς αυτουργούς. Τι είπε ο δικηγόρος της οικογένειας για «φίλους που φοβήθηκαν και σιώπησαν».

Δολοφονία Καραϊβάζ: “Είναι ντροπή στη μνήμη του να θεωρείται εργατικό ατύχημα”
-

Ο δικηγόρος Αντώνης Ξυλουργίδης που εκπροσωπεί την οικογένεια του αδικοχαμένου Γιώργου Καραϊβάζ, η δίκη για τη δολοφονία του οποίου ξεκινάει την Τετάρτη, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη ότι στοιχεία που φαίνεται πως οδηγούν στους τουλάχιστον δύο ανθρώπους που ζήτησαν να πέσει νεκρός ο Γιώργος Καραϊβάζ ευελπιστούν ότι θα έχουν σύντομα στα χέρια τους οι Αρχές..

Ξεκινώντας, υπογράμμισε ότι «είναι ντροπή στη μνήμη του Γιώργου, να θεωρείται η δολοφονία του ως εργατικό ατύχημα».

«Αύριο ξεκινάει η δίκη των δυο φερόμενων ως φυσικών αυτουργών της δολοφονίας», είπε στη συνέχεια, τονίζοντας ότι «το τμήμα ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ, έκανε υποδειγματική δουλειά».

«Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν ένας αστυνομικός συντάκτης που έπεσε την ώρα του καθήκοντος. Είχε πολλούς φίλους οι οποίοι μετά σιώπησαν γιατί φοβήθηκαν, Αυτό άλλωστε ήθελαν οι εκτελεστές του», τόνισε ο κ. Ξυλουργίδης, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι και ο ίδιος έχει δεχθεί απειλητικά μηνύματα.

Ειδήσεις σήμερα:

WikiLeaks: Ο Τζούλιαν Ασάνζ είναι ελεύθερος (βίντεο)

Εορτολόγιο - 25 Ιουνίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Καιρός: Νεφώσεις, τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας την Τρίτη

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)