Αθλητικά

23 Ιουνίου 2024 21:23

Euro 2024 – Κροατία: Νέο πρόστιμο από την UEFA

Οι οπαδοί της Κροατίας αποδεικνύονται ανεπίδεκτοι μαθήσεως και η UEFA επέβαλλε πρόστιμο στην ομοσπονδία τους και για τους δυο αγώνες που έχει δώσει έως σήμερα.

Euro 2024 – Κροατία: Νέο πρόστιμο από την UEFA
-

Οι οπαδοί της Κροατίας αποδεικνύονται ανεπίδεκτοι μαθήσεως και κοστίζουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας τους από την UEFA.

Αυτό αποδεικνύεται από το ότι η Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία της Ευρώπης έχει επιβάλει στους Κροάτες πρόστιμο για τη συμπεριφορά τους και στους δύο αγώνες που έχει παίξει έως τώρα η «Χρβάτσκα» στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γερμανίας.

Το πρώτο πρόστιμο είχε ήδη επιβληθεί μετά το πρώτο παιχνίδια τους, εναντίον της Ισπανίας (0-3) το περασμένο Σάββατο. Το ίδιο, ωστόσο,  συνέβη ξανά και μετά τη δεύτερη συνάντησή τους, με την Αλβανία (2-2), ανακοίνωσε η Κροατική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (HNS) σε δελτίο Τύπου.

Euro 2024 - Κροατία - Αλβανία

Λόγω «του ανάμματος καπνογόνων και της ρίψης αντικειμένων από ορισμένους οπαδούς κατά τη διάρκεια του αγώνα που διεξήχθη στις 19 Ιουνίου στο Αμβούργο», η HNS θα πρέπει να πληρώσει 28.000 ευρώ.

«Η Κροατική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ευχαριστεί τους Κροάτες οπαδούς για την εξαιρετική υποστήριξή τους και τους ζητά για άλλη μια φορά να απέχουν από το άναμμα και τη ρίψη καπνογόνων», υπογραμμίζεται -μεταξύ άλλων- στο εν λόγω δελτίο Τύπου.

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο στα Χανιά: Θρήνος για τον 18χρονο Κωνσταντίνο - “Ήταν από νωρίς στη βιοπάλη...”

Τραμπ: Θέλετε να κρατήσετε το όπλο σας; Είστε Χριστιανοί; Να πάτε να με ψηφίσετε!

Τουρκία: 23χρονος σκότωσε γυναίκα, πεθερικά και κουνιάδο κι έφυγε με το νεογέννητο παιδί του! (εικόνες)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)