Υγεία

23 Ιουνίου 2024 09:17

Τροχαίο - Κρήτη: 19χρονος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή (εικόνες)

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε 19χρονος εξετράπη της πορείας του, συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα, έπεσε πάνω σε ένα σταθμευμένο φορτηγό, και κατέληξε σε παρακείμενο χωράφι.

Τροχαίο - Κρήτη: 19χρονος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή (εικόνες)
-

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή εξακολουθεί να δίνει ο 19χρονος που ενεπλάκη στο σοβαρό τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στον Βάμο Αποκορώνου.

Ο 19χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση.

Τροχαίο - Κρήτη

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός φέρει βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τρίτη υπεβλήθη σε χειρουργείο για την αποκατάσταση των τραυμάτων στα άκρα του.

Τροχαίο - Κρήτη

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν από τις 5 και μισή το απόγευμα της Δευτέρας στον δρόμο από τον Τσιβαρά προς τις Καλύβες όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε 19χρονος εξετράπη της πορείας του, συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα, έπεσε πάνω σε ένα σταθμευμένο φορτηγό, και κατέληξε σε παρακείμενο χωράφι.

πηγή: creta24.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Βρετανία: Η απάντηση στην Χεζμπολάχ για την Κύπρο και τις βάσεις

Κυριακή της Πεντηκοστής: Τι γιορτάζει σήμερα η Εκκλησία

Φωτιές - Κυριακή: Πολύ υψηλός κίνδυνος σε 2 Περιφέρειες (χάρτης)



Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, τραυματίστηκε και εγκλωβίστηκε ο 19χρονος οδηγός του αυτοκινήτου.

Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα με 5 άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βρυσσών που απεγκλώβισαν τον άνδρα, ο οποίος στη συνέχεια παρελήφθη από ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Βάμου και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)