Celebrity

28 Ιουνίου 2024 08:19

Δέσποινα Βανδή: "Ούτε τότε ήθελα να παντρευτώ - Αυτό είναι το ωραιότερο δώρο που έχω κάνει στον εαυτό μου"

Δέσποινα Βανδή: "Ούτε τότε ήθελα να παντρευτώ - Αυτό είναι το ωραιότερο δώρο που έχω κάνει στον εαυτό μου"

-

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική ήταν η Δέσποινα Βανδή, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στο podcast της Μαρίας Σολωμού στο κανάλι της στο Youtube.

Η γνωστή τραγουδίστρια, ρωτήθηκε μεταξύ άλλων, για το αν θα παντρευόταν ξανά, ενώ αποκάλυψε πως το ωραιότερο δώρο που έκανε στον εαυτό της ήταν η απόφαση να κάνει ψυχοθεραπεία.

"Ούτε τότε ήθελα να παντρευτώ, παιδιά ήθελα να κάνω. Ήθελα να γίνω μάνα. Αυτό ήταν ένα από τα μεγάλα μου "θέλω", δεν θα μπορούσε να μου το στερήσει άνθρωπος. Κι αν δεν μπορούσα, θα υιοθετούσα. Ήθελα πολύ να βιώσω τη μητρότητα στο 100%. Μπορεί να παντρευόμουν ξανά πάνω σε μία τρέλα, αλλά για εμένα δεν είναι αυτοσκοπός. Ούτε και τότε ήταν. Νιώθω πολύ ελεύθερη πλέον. Κάνω ψυχοθεραπεία και με έχει βοηθήσει παρά πολύ πραγματικά.

Στον covid ήταν μία περίοδος που δεν ήμουν καθόλου καλά και τότε ένας φίλος μού έδωσε το τηλέφωνο ενός ψυχολόγου. Εγώ τότε απόρησα γιατί έλεγα σιγά μωρέ εγώ έχω φίλους, μελετώ, διαβάζω, ξέρω τα πάντα. Με πίεσε και τελικά πήγα και πραγματικά είναι το ωραιότερο δώρο που έχω κάνει στον εαυτό μου. Ξεκίνησα ένα ταξίδι ενδοσκόπησης που με έχει βοηθήσει πολύ" εξομολογήθηκε η Δέσποινα Βανδή.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το 41.17' και μετά:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)