Κοινωνία

22 Ιουνίου 2024 15:23 Τελευταία ενημέρωση : 22 Ιουνίου 2024 15:22

Σύλληψη γνωστού τράπερ: Το όπλο που είχε πάνω του (εικόνες)

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τα όπλα που εντοπίστηκαν στην κατοχή του πασίγνωστου τράπερ αλλά και ενός 18χρονου στο Κρυονέρι

Σύλληψη γνωστού τράπερ: Το όπλο που είχε πάνω του (εικόνες)
-

\

Δύο συλλήψεις από την ομάδα Ο.Π.Κ.Ε. και την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων πραγματοποιήθηκαν σε Καματερό και Κρυονέρι.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναφέρει τα εξής:

"1. Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες χθες (21-6-2024) στο Καματερό, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 24χρονος ημεδαπός για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα ανωτέρω αστυνομικοί εντόπισαν τον 24χρονο επιβαίνων σε μοτοσυκλέτα και τον κάλεσαν σε έλεγχο.

Στο πλαίσιο του ελέγχου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε πιστόλι και 7φυσίγγια και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Καματερού, το οποίο επελήφθη προανακριτικά. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Παράνομη οπλοκατοχή

2. Επιπλέον, συνελήφθη βραδινές ώρες την 20-6-2024 στο Κρυονέρι από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 18χρονος ημεδαπός για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο περιπολίας τους, ανωτέρω αστυνομικοί εντόπισαν όχημα, στο οποίο επέβαινε ο 18χρονος και τον κάλεσαν σε έλεγχο.

Εντός του οχήματος και συγκεκριμένα στο κάθισμα του οδηγού βρέθηκε και κατασχέθηκε πιστόλι με φυσίγγιο στη θαλάμη. Ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Διονύσου οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα"

Ειδήσεις σήμερα:

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης: “Σαρώνει” τα μετάλλια η Ελλάδα

Σερβιτόρα παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και τραυματίστηκε σοβαρά

Φωτιές: “Μάχη διαρκείας” στην Ηλεία – Κάηκαν σπίτια σε Κρανίδι και Αρκαδία (εικόνες)


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)