Κοινωνία

21 Ιουνίου 2024 17:15

Γυναικοκτονία - Αλεξανδρούπολη: Ο 81χρονος είχε συλληφθεί για ενδοοικογενειακή βία

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον 81χρονο που δολοφόνησε άγρια τη σύζυγό του στον Έβρο.

Γυναικοκτονία - Αλεξανδρούπολη: Ο 81χρονος είχε συλληφθεί για ενδοοικογενειακή βία
-

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη και το παρελθόν του 81χρονου άνδρα ο οποίος το πρωί της Παρασκευής σκότωσε με 12 μαχαιριές την 73χρονη σύζυγό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γυναικοκτόνος στις 5 Ιουνίου απασχόλησε τις Αρχές για παράβαση του Ν. 3005/06 «Περί ενδοοικογενειακής βίας» σε βάρος του εγγονού του και αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέως.

Σημειώνεται, ότι η δικογραφία για την άσκηση βίας από τον 81χρονο σε βάρος του εγγονού του είχε υποβληθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρουπολης στις 17 Ιουνίου.

Ακόμα, στις 16 Ιουνίου το απόγευμα, στο τηλεφωνικό κέντρο της αστυνομίας είχε γίνει τηλεφώνημα από τον 81χρονο ο οποίος έκανε λόγο για προβλήματα με την κόρη και τη σύζυγό του.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο βρήκαν τον ηλικιωμένο και την σύζυγό του. Όπως τους είπαν είχε σημειωθεί κάποιο φραστικό επεισόδιο επειδή ο 81χρονος δεν είχε λάβει τη φαρμακευτική του αγωγή.

Τότε, δεν είχε υπάρξει κάποια παραπάνω κίνηση πέραν της εγγραφής του περιστατικού στο ΑΤ Αλεξανδρούπολης.

Η Αστυνομία περιμένει την κατάθεση του δολοφόνου για τα αίτια της αποτρόπαιης πράξης του

Ο 81χρονος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, καθώς αφότου ήπιε τη χλωρίνη, έχασε τις αισθήσεις του. Νοσηλεύεται και οι αστυνομικοί ς που ανέλαβαν τον χειρισμό της υπόθεσης περιμένουν πότε θα μπορέσει να καταθέσει, προκειμένου να διαλευκάνουν την υπόθεση και να τους εξηγήσει τα αίτια που τον οδήγησαν στην αποτρόπαιη πράξη του, σύμφωνα με το evros-news.

Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες, κατέθεσε η κόρη του ζευγαριού πυ έμενε με τον άνδρα της στην Αλεξανδρούπολη αλλά σε άλλη περιοχή. Οι πρώτες πληροφορίες επιβεβαιώνουν ότι ο 81χεονος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια, τα οποίο τον επηρέασαν και ψυχολογικά.

Σήμερα το πρωί της Παρασκευής (21.06.24) άρχισε να καυγαδίζει και πάλι με την σύζυγο του, κάτι που λένε οι γείτονες πως συνέβαινε συχνά. Γείτονας κάλεσε κάποια στιγμή το “100”και ενημέρωσε πως είδε τον δράστη να βγαίνει στο μπαλκόνι, φωνάζοντας «σκότωσα τη γυναίκα μου».

Ειδήσεις σήμερα:

Διασύνδεση των POS με τις Ταμειακές Μηχανές - ΑΑΔΕ: 22 ερωτήσεις και απαντήσεις

ΗΠΑ: Τρανς δολοφόνησε τους γονείς της, που αντιδρούσαν στην φυλομετάβασή της (βίντεο)

Copa America: Ο “Μέσι” χάρισε την πρώτη νίκη στην Αργεντινή (εικόνες)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)