Υγεία

21 Ιουνίου 2024 10:53

Καστοριά - Ηλεκτροπληξία: Πέθανε γυναίκα που άγγιξε καλώδιο χλοοκοπτικού

Πώς συνέβη το περιστατιικό το οποίο στοίχισε τη ζωή στην άτυχη γυναίκα. Γιατί το καλώδιο του μηχανήματος ήταν γυμνό εγκυμονώντας κινδύνους. Σοκ στην οικογένεια του θύματος.

Καστοριά - Ηλεκτροπληξία: Πέθανε γυναίκα που άγγιξε καλώδιο χλοοκοπτικού
-

Τραγικό θάνατο βρήκε το βράδυ της Πέμπτης 20.06 μια 87χρονη γυναίκα στην αυλή του σπιτιού της, έξω από το Μαυροχώρι Καστοριάς.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η άτυχη 87χρονη έχασε την ζωή της από ηλεκτροπληξία, όταν ήρθε σε επαφή με το καλώδιο που τροφοδοτούσε με ρεύμα ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα που το οποίο χρησιμοποιούσε εκείνη την ώρα για να κουρέψει τα χόρτα στην αυλή του σπιτιού της.

Την 87χρονη βρήκε ο ηλικιωμένος σύζυγος της, ο οποίος σε κατάσταση σοκ κάλεσε τηλεφωνικά την κόρη τους, η οποία δεν κατοικεί μόνιμα στην Καστοριά. Στη συνέχεια η κόρη του ζευγαριού ενημέρωσε το Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς για το περιστατικό.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Καστοριάς για να παραλάβει τη σορό της άτυχης γυναίκας, η οποία και θα διακομιστεί προς νεκροψία – νεκροτομή ώστε να καταγραφούν οι ακριβείς αιτίες του θανάτου της.

Στο συμβάν βρέθηκαν αστυνομικές δυνάμεις της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς για να ερευνήσουν τα αίτια του τραγικού συμβάντος.

Ειδήσεις σήμερα

Προσφυγικά: Επεισόδια και επίθεση σε αστυνομικούς

Copa America: Ο “Μέσι” χάρισε την πρώτη νίκη στην Αργεντινή (εικόνες)

Στέιτ Ντιπάρμεντ: “Ράπισμα” στην Χεζμπολάχ για τις απειλές στην Κύπρο

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)