Κοινωνία

19 Ιουνίου 2024 18:13 Τελευταία ενημέρωση : 19 Ιουνίου 2024 18:45

Λύτρας: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης κατά του ποινικολόγου

Τι οδήγησε τις δικαστικές αρχές στην άρση των περιοριστικών όρων και την προσωρινή του κράτηση

Λύτρας: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης κατά του ποινικολόγου
-

Ένταλμα σύλληψης του δικηγόρου Απόστολου Λύτρα εκδόθηκε από τις δικαστικές αρχές μετά την άρση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί, όταν απολογήθηκε για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του

Ωστόσο ο Απόστολος Λύτρας παρέμεινε άφαντος και δεν συνελήφθη με την διαδικασία του Αυτοφώρου μέχρι που εκδόθηκε το ένταλμα για τη σύλληψη του και την προσωρινή του κράτηση.

Η μήνυση Πολυζωγοπούλου

Από την πλευρά της, στη μήνυση που κατέθεσε η Σοφία Πολυζωγοπούλου κατά του κατηγορούμενου δικηγόρου, της πρώην συζύγου του και ενός ακόμη δικηγόρου αναφέρει πως, παρά την επιβολή του όρου της μη συναναστροφής μαζί της, ο Απόστολος Λύτρας στις 17 Ιουνίου 2024 στις 12:34 μ.μ. της απέστειλε γραπτά μηνύματα στο κινητό της, γεγονός που την ανάγκασε, όπως λέει, να τον αποκλείσει.

Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε η πρώην σύζυγος του ποινικολόγου

Προθεσμία για τις 27 Ιουνίου ζήτησε και έλαβε η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα προκειμένου να απολογηθεί μετά την ποινική δίωξη που της ασκήθηκε από την εισαγγελία για διατάραξη οικιακής ειρήνης και απειλή, ύστερα από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος της η νυν σύζυγος του ποινικολόγου

Σύμφωνα με την μήνυση, η πρώην σύζυγος του ποινικολόγου, κατηγορείται για διατάραξη της οικιακής ειρήνης, παράνομη βία, εξύβριση και απειλή με ηθικό αυτουργό τον ποινικολόγο, καθώς το βράδυ της Τρίτης πήγε στο σπίτι που μένει η κυρία Πολυζωγοπούλου στον Γέρακα με εκείνη να ενεργοποιεί το panic button.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών έστειλε αντίγραφα της δικογραφίας στην Εισαγγελία Εφετών για τις περαιτέρω ενέργειές της για τον μηνυόμενο δικηγόρο, συνεργάτη του κ. Λύτρα μετά την προσαγωγή του από τους αστυνομικούς, όπως και στην ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα προκειμένου να αποφανθεί εάν παραβιάστηκαν οι περιοριστικοί όροι που είχαν επιβληθεί στον κ .Λύτρα.

Η Εισαγγελία έστειλε αντίγραφα της δικογραφίας:

  • Στην Εισαγγελία Εφετών για τις περαιτέρω ενέργειές της για τον μηνυόμενο δικηγόρο, συνεργάτη του κ. Λύτρα.
  • Στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση για να αποφανθεί εάν παραβιάστηκαν οι περιοριστικοί όροι που είχαν επιβληθεί στον ποινικολόγο.
  • Σε αυτή την περίπτωση η δικαστική λειτουργός θα εκδώσει ένταλμα σύλληψης.

Ειδήσεις σήμερα:

Χατζηδάκης: Οι 6 άξονες της οικονομικής πολιτικής και το μήνυμα της κάλπης

Κούγιας: Στην Ελλάδα εγκαθιδρύθηκε χούντα ομοφυλόφιλων

Θεσσαλονίκη: Κατήγγειλε τον πατέρα της για βιασμό

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)