Κοινωνία

17 Ιουνίου 2024 12:13

Ενδοοικογενειακή βία - Δικηγόρος: Ελεύθερος αφέθηκε ο 52χρονος

Ομολόγησε τον ξυλοδαρμό της συζύγου του και είπε ότι θα αναζητήσει τα αίτια της βίαιης συμπεριφοράς, ώστε να τα θεραπεύσει. Ποιοι περιοριστικοί όροι του επιβλήθηκαν.

Ενδοοικογενειακή βία - Δικηγόρος: Ελεύθερος αφέθηκε ο 52χρονος
-

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του ο γνωστός ποινικολόγος ο οποίος κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε άγρια την, επίσης δικηγόρο, σύζυγό του, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ο κατηγορούμενος, για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, απολογήθηκε για περίπου μια ώρα και στη συνέχεια οδηγήθηκε στο γραφείο του εισαγγελέα.

Αμέσως μετά, με ομόφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάζει τη σύζυγο του.

Ο 52χρονος δικηγόρος, σε δηλώσεις του κατά την έξοδό του από τον Εισαγγελέα, ζήτησε συγγνώμη από τη συζυγό του δημόσια και είπε ότι ομολόγησε την πράξη του αυτή. Δήλωσε βαθιά μετανιωμένος, ενώ όπως είπε, θα αναζητήσει και βοήθεια ειδικών.

Ειδήσεις σήμερα:

Παγκράτι: Έκρηξη σε είσοδο πολυκατοικίας

Ξάνθη – Τροχαίο Δυστύχημα: Νεκρός ο γιος του “Πράσινου παπά του Ασωπού”

Euro 2004: Στο Σύνταγμα το τρόπαιο που “σήκωσε” η Ελλάδα

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)