Κοινωνία

13 Ιουνίου 2024 23:30

Εξαφάνιση 16χρονης από τη Νέα Σμύρνη

Πού εθεάθη τελευταία φορά η 16χρονη και πώς μπορείτε να βοηθήσετε.

Εξαφάνιση 16χρονης από τη Νέα Σμύρνη
-

Στις 11/06/2024, μεσημεριανές ώρες, εξαφανίστηκε από χώρο παιδικής προστασίας στην περιοχή της Νέας Σμύρνης Αττικής η Αναστασία Τ., 16 ετών. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα 13/6/2024 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Αναστασία Τ. έχει ύψος 1,62 μ., έχει βάρος 65 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και πράσινα μάτια. Έχει τατουάζ στο λαιμό που γράφει «red eyes big smile». Φορούσε τζιν σορτς, τζιν μπουστάκι και μαύρες παντόφλες.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ https://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ https://bit.ly/missing-alert-apple.

Ειδήσεις σήμερα:

Καύσωνας: Πού σημειώθηκε το ρεκόρ θερμοκρασίας την Πέμπτη

Κρήτη: Πλήρωσε Παλαιστίνιο για να σκοτώσει τη γυναίκα του και έναν Ισραηλινό

Κένυα: Αστυνομικός πυροβολεί δικαστή μέσα στο δικαστήριο (εικόνες)


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)