Κοινωνία

12 Ιουνίου 2024 07:44

Αχαΐα: Βρέθηκε ο ψαροντουφεκάς που αγνοείτο

Τέλος έβαλε στην αγωνία των φίλων του, των Αρχών και της τοπικής κοινωνίας, αφού εμφανίστηκε ο ίδιος στην ακτή. Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του.

Αχαΐα: Βρέθηκε ο ψαροντουφεκάς που αγνοείτο
-

Βρέθηκε ζωντανός το βράδυ της Τρίτης ο 27χρονος ψαροντουφεκάς, τον οποίο, το ίδιο πρωί, αναζητούσαν οι αρχές στο Λαμπίρι Αχαΐας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εμφανίστηκε στη στεριά, κοντά στη θαλάσσια περιοχή στην οποία είχε υποδείξει φίλος του ότι έκανε υποβρύχιο ψάρεμα.

Έδειχνε καλά στην υγεία του και αποφασίστηκε να υποβληθεί σε προληπτικές εξετάσεις, προκειμένου αυτό να επιβεβαιωθεί και ιατρικά.

Ο φίλος του πανικοβλήθηκε βλέποντας να περνά η ώρα χωρίς να τον βλέπει και κάλεσε σε βοήθεια. Προσέτρεξε για βοήθεια ψαράς από την περιοχή, και κάλεσαν μαζί την Ελληνική Αστυνομία, ενώ άμεσα ενημερώθηκε και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών.

Οι έρευνες συνεχίστηκαν όλη τη μέρα της Πέμπτης, με την συμμετοχή σκάφους του Λιμεναρχείου Πατρών και ιδιωτικών σκαφών στην επιχείρηση. Επίσης, χρησιμοποιήθηκαν εναέρια μέσα, ενώ από νωρίς το πρωί στελέχη της Πολιτικής Προστασίας ερευνούσαν διάφορα σημεία της ακτογραμμής.

Ειδήσεις σήμερα: 

Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες, ηλιοφάνεια και αραιές νεφώσεις την Τετάρτη

Αμοργός: Συναγερμός για την εξαφάνιση Αμερικανού τουρίστα

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου: Στην έκτη θέση η Τζένγκο

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)