Κόσμος

10 Ιουνίου 2024 08:18

Ευρωεκλογές - Φειδίας Παναγιώτου στον ΑΝΤ1: Αυτό πρέπει να είναι ένας κώδωνας κινδύνου (βίντεο)

Τι δήλωσε ο Φειδίας Παναγιώτου, για την μεγάλη του εκλογή ως ευρωβουλευτής στην Κύπρο.

Ευρωεκλογές - Φειδίας Παναγιώτου στον ΑΝΤ1: Αυτό πρέπει να είναι ένας κώδωνας κινδύνου (βίντεο)
-

«Καταφέραμε να κάμουμε ένα θαύμα» είπε ο Φειδίας Παναγιώτου, σε βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Χ, μετά τα exit poll που του δίνουν την τρίτη θέση στις ευρωεκλογές.

«Σήμερα είναι μια ιστορική μέρα. Όχι μόνο για την Κύπρο, αλλά ίσως και για όλο τον κόσμο. Ίσως να είναι η πρώτη φορά που εκλέγεται κάποιος εντελώς ανεξάρτητος. χωρίς να έχει πίσω του την παραμικρή σχέση με κάποιο κόμμα, αλλά με μόνο του όπλο τα social media» πρόσθεσε ο κ. Παναγιώτου, ένας εκ των έξι ευρωβουλευτών της Κύπρου, όπως όλα δείχνουν.

Μιλώντας για «αέρα αλλαγής» ο κ. Παναγιώτου, είπε ότι «το σημερινό γεγονός κύριοι και κυρίες των κομμάτων θέλω να το πάρετε ως ένα καμπανάκι που χτυπά για να εκσυγχρονιστείτε, να αφήσετε τους τσακωμούς μεταξύ σας και να θυμηθείτε πως υπηρετείτε και όχι τα κομματικά και προσωπικά σας συμφέροντα», τόνισε.

Παράλληλα έστειλε μήνυμα αγάπης σε όσους τον ψήφισαν, ξεκαθαρίζοντας πως δεν παίζει ρόλο ποιοί τον ψήφισαν «Εγώ θα είμαι ευρωβουλευτής για όλο το λαό της Κύπρου.

«Δεν πίστευα να φτάσουμε περισσότερο από 12%. Είμαι χαρούμενος γιατί έκανα το 100% που μπορούσα να κάνω» είπε στον ΑΝΤ1 ο Φειδίας Παναγιώτου μετά και τα ανεπίσημα αποτελέσματα που τον θέλουν με έδρα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Ερωτηθείς για το αν θέλει να αναφέρεται ως πολιτικός είπε πως ο ορισμός πολιτικός έχει αμαυρωθεί και συνέχισε λέγοντας πως «αυτό πρέπει να είναι ένας κώδωνας κινδύνου προς το ότι έχει τόσα χρόνια που τσακώνεστε μεταξύ σας απλά για τα κομματικά σας συμφέροντα και δεν βάζετε στο νου σας τον λαό και θέλω να αλλάξει αυτό το πράγμα και αυτό είναι ένα μήνυμα που πέρασε σήμερα ο λαός.»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο μεγάλο βάρος που νοιώθει μετά τις το πίστη που του έδειξε ο κόσμος.

Πηγή: ant1live.com

Ειδήσεις σήμερα: 

Ευρωεκλογές 2024 – Σκανδιναβία: Άνοδος της αριστεράς και των οικολόγων - Πτώση της ακροδεξιάς

Κοινωνικός Τουρισμός - ΔΥΠΑ: Παράταση για την υποβολή των αιτήσεων

Ευρωεκλογές 2024: Η “μάχη” των σταυρών και οι νικητές της κάλπης

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)