Κοινωνία

09 Ιουνίου 2024 10:49 Τελευταία ενημέρωση : 09 Ιουνίου 2024 16:42

Σύμη - Μάικλ Μόσλεϊ: Βρέθηκε νεκρός ο παρουσιαστής του BBC

Τραγική κατάληξη στις προσπάθειες εντοπισμού του παρουσιαστή του BBC.

Σύμη - Μάικλ Μόσλεϊ: Βρέθηκε νεκρός ο παρουσιαστής του BBC
-

Νεκρός βρέθηκε πριν από λίγο στη Σύμη ο παρουσιαστής του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ, που αγνοούνταν από την προηγούμενη Τετάρτη.

Ο 67χρονος Mosley αγνούονταν από το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης 5 Ιουνίου, όταν έφυγε από την παραλία στο Πέδι για να πάει για πεζοπορία με κατεύθυνση την παραλία της Αγίας Μαρίνας.

Οι έρευνες διεξάγονταν από ξηρά και θάλασσα και σήμερα είχαν επικεντρωθεί δυτικά της παραλίας της Αγίας Μαρίνας και το σπήλαιο Φρίος, ακριβώς απέναντι από το ομώνυμο νησάκι - ένα σπήλαιο χαώδες και με επικίνδυνη πρόσβαση.

Η σορός ταυτοποιήθηκε από το σορτσάκι και την μπλούζα που φόραγε.

Τη σορό του άτυχου βρετανού τουρίστα εντόπισε η κάμερα της ΕΡΤ, ενώ γύριζε από τη θάλασσα πλάνα από την περιοχή των ερευνών.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο της Σύμης, «η σορός εντοπίστηκε πάνω στη στεριά 10 μέτρα από την παραλία, δίπλα σε φράχτη οικόπεδου, γι' αυτό και τόσες μέρες δεν είχε εντοπιστεί».


Ο Dr. Michael Mosley ήταν διάσημος στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εκτός από τις εκπομπές και τα ντοκιμαντέρ ήταν αυτός που εφηύρε τη διαλειμματική νηστεία 5:2 αρκετά διαδεδομένη στη Βρετανία. Ήταν τακτικός συνεργάτης στην «ναυαρχίδα» της πρωινής ζώνης του ITV “This Morning” αλλά και σε άλλες εκπομπές του BBC.

Στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο 67χρονος Βρετανός τουρίστας μεταβαίνει ιατροδικαστής από τη Ρόδο ενώ η σορός του αναμένεται να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Ρόδου για την νεκροψία-νεκροτομή.


Ειδήσεις σήμερα:

Ευρωεκλογές 2024: Πήγε να ψηφίσει με το... νυφικό! (βίντεο)

Πειραιάς: Αυτοκίνητο “βούτηξε” στο λιμάνι

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου - Τεντόγλου: Είναι κατάρα που...


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)