Πολιτική

09 Ιουνίου 2024 10:08

Ευρωεκλογές - Βελόπουλος: Αν μας εμπιστευθούν δεν θα τους προδώσουμε ποτέ για την Ελλάδα και τους Έλληνες (βίντεο)

Τι δήλωσε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, από τη Θεσσαλονίκη που ΄΄ασκησε τα εκλογικά του καθήκοντα.

Ευρωεκλογές - Βελόπουλος: Αν μας εμπιστευθούν δεν θα τους προδώσουμε ποτέ για την Ελλάδα και τους Έλληνες (βίντεο)
-

Στη Θεσσαλονίκη άσκησε λίγο πριν από τις 10:00 το πρωί ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος τα εκλογικά του καθήκοντα για τις ευρωεκλογές.

"Για μια Ελλάδα χριστιανική για μια Ευρώπη χριστιανικη", είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος και έριξε τον φάκελο με την ψήφο του στην κάλπη στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πανοράματος στη Θεσσαλονίκη.

Τον κ. Βελόπουλου συνόδευσαν υποψήφιοι ευρωβουλευτές, στελέχη και βουλευτές του κόμματος και αναμένεται να επιστρέψει σητν Αθήνα για να παρακολουθήσει τα αποτελέσματα των εκλογών.

"Παλεύουν δυο πόλοι της ειρήνης και του πολέμου ζητάμε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού αν μας εμπιστευθούν δεν θα τους προδώσουμε ποτέ για την Ελλάδα και τους Έλληνες", σημείωσε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο κ. Βελόπουλος.

Ειδήσεις σήμερα:

Ευρωεκλογές 2024: Πήγε να ψηφίσει με το... νυφικό! (βίντεο)

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου - Τεντόγλου: Είναι κατάρα που...

Times: Τα 16 πιο χαλαρωτικά νησιά της Ελλάδας


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)