Αθλητικά

08 Ιουνίου 2024 10:42 Τελευταία ενημέρωση : 08 Ιουνίου 2024 15:06

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο Γιαννακόπουλος, οι αναρτήσεις για την διαιτησία και η καταγγελία των “ερυθρόλευκων”

Οι αναφορές του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στην διάρκεια του αγώνα, με αιχμή τα σχόλια για τους διατητητές του "ντέρμπι αιωνίων", πυροδότησαν την αντίδραση της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο Γιαννακόπουλος, οι αναρτήσεις για την διαιτησία και η καταγγελία των “ερυθρόλευκων”
-

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, κάνοντας γνωστό ότι θα προχωρήσει σε καταγγελία κατά του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρη Γιανακκόπουλου για αναρτήσεις στον λογαριασμό του στο instagram, κατά τη διάρκεια του δεύτερου τελικού, μετάξύ των δύο ομάδων.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού αναφέρει ότι «Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα προχωρήσει σε καταγγελία κατά του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τα όσα κατάπτυστα, εμετικά και απειλητικά λέει κατά της Κυβέρνησης, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και των διαιτητών του δεύτερου τελικού μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.Παράλληλα περιμένουμε την άμεση αντίδραση της Κυβέρνησης και της ηγεσίας του ελληνικού αθλητισμού».

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος διαμαρτυρήθηκε έντονα για τη διαιτησία του δεύτερου αγώνα των τελικών, με μία σειρά από αναρτήσεις στο Instagram, στις οποίες έγραφε, μεταξύ άλλων, «Παίζουμε σε πρωτάθλημα, όπου η μία διαιτητής ακολουθεί στο Facebook το “Θρύλε, θεέ μου”. Ο άλλος πηγαίνει η γυναίκα του στο ΣΕΦ με τα ρούχα του Ολυμπιακού και λέει “Θρύλος».

Ολυμπιακός - Παναθηναικος - διαιτητές

Σε άλλη ανάρτηση υποσχέθηκε να βρεθεί στο ΣΕΦ για το Game 4, αρκεί τη Δευτέρα (10/6) ο Παναθηναϊκός να μειώσει το σκορ, γράφοντας μεταξύ άλλων, «Ε ρε και να γίνει το 2-1. Να με περιμένετε μετά, όλοι σας, πλυμένοι».

Ακόμη, αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο διακοπής, λόγω των υβριστικών συνθημάτων: «Διακοπή για να εκκενωθεί το γήπεδο για τα υβριστικά συνθήματα που πλέον είναι το 5ο και το 6ο δεν θα υπάρξει για να τιμωρηθεί ο "γαύρος" για το επόμενο ματς δεν υπάρχει;».

Τέλος, μετά το τέλος του αγώνα έγραψε «Σε αυτή τη χώρα θα πρέπει να σταθούμε μία φορά στη δράση και όχι στην αντίδραση. Ας αφήσουμε τις αηδίες και να δούμε ξεκάθαρα τι έχει συμβεί πάνω στο παρκέ. Εκεί να γίνει έρευνα και να επέμβουν οι Αρχές.» 

Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη - Συμπλοκή: Μαχαιρώνονταν μέχρι που κατέρρευσαν (βίντεο)

Μετρό: Οι επεκτάσεις και οι νέοι σταθμοί

Συναυλία Coldplay: Στο ΟΑΚΑ από τα... χαράματα, για να βρεθούν δίπλα στην σκηνή (εικόνες)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)