Υγεία

07 Ιουνίου 2024 19:44

Μάριος Φραγκούλης: Στο νοσοκομείο τραυματίας μετά από τροχαίο

Ποια η κατάσταση της υγείας του δημοφιλούς ερμηνευτή και ποιες οι επιπτώσεις της περιπέτειάς του, στο καλλιτεχνικό του πρόγραμμα για το φετινό καλοκαίρι.

Μάριος Φραγκούλης: Στο νοσοκομείο τραυματίας μετά από τροχαίο
-

Αυτοκινητιστικό ατύχημα είχε την Παρασκευή 06.06 ο Μάριος Φραγκούλης ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως χτύπησε στον θώρακα και στα πλευρά, οπότε θα χρειαστεί να παραμείνει σε ακινησία για κάποιες ημέρες, έως ότου αναρρώσει πλήρως.

Σε αυτό το πλαίσιο, αναβάλλεται η προγραμματισμένη για την Δευτέρα 10.06 συναυλία του με τη Γιώτα Νέγκα, στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο της Αθήνας στο Λυκαβηττό.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοργανώτρια εταιρεία:

«Με λύπη σας ανακοινώνουμε πως η προγραμματισμένη συναυλία του Μάριου Φραγκούλη και της Γιώτας Νέγκα για την Δευτέρα, 10 Ιουνίου στο Θέατρο Λυκαβηττού, αναβάλλεται λόγω ατυχήματος του Μάριου Φραγκούλη και αναγκαστικής παραμονής του στο νοσοκομείο.

Σύντομα θα σας ενημερώσουμε για το πότε θα πραγματοποιηθεί ξανά η συναυλία αυτή με βάση και την πορεία της υγείας του αγαπημένου καλλιτέχνη. Τα εισιτήρια θα ισχύουν κανονικά για την επόμενη συναυλία των 2 καλλιτεχνών στην Αθήνα. Όσοι θεατές επιθυμούν να ακυρώσουν τα εισιτήρια τους θα λάβουν email σχετικά με την διαδικασία ακύρωσης και επιστροφής των χρημάτων τους».

Ειδήσεις σήμερα:

Σαντορίνη - Καταγγελία: Την βίασε ο εκπαιδευτής της στην ιππασία

Θεσσαλονίκη - Προξενείο της Ρωσίας : Συνελήφθη 29χρονος που έριξε λευκή μπογιά στο κτήριο

ΕΛΣΤΑΤ: Ανάπτυξη 2,1% στο πρώτο τρίμηνο του 2024

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)