Κοινωνία

07 Ιουνίου 2024 09:31

Κολωνός: Σύλληψη 23χρονου για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ληστεία

Οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν ότι ο 23χρονος αλλοδαπός επέδειξε πλαστή ταυτότητα σε έλεγχο κι άρχισαν να ξετυλίγουν το «κουβάρι» που οδήγησε στη σύλληψη του.

Κολωνός: Σύλληψη 23χρονου για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ληστεία
-

Στη σύλληψη ενός 23χρονου για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ληστεία προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές στον Κολωνό. Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε το βράδυ της 4ης Ιουνίου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε να κατέχει πλαστό δελτίο ταυτότητας, στο πλαίσιο περιπολίας στην περιοχή της Ακαδημίας Πλάτωνος και ειδικότερα στην πλατεία Αγίου Γεωργίου.

Οι αστυνομικοί, αφού εξακρίβωσαν την πλαστότητα του εγγράφου και παρά την προσπάθεια του νεαρού να διαφύγει, τον ακινητοποίησαν. Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Κολωνού όπου σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία και απείθεια.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των Αρχών, ο 23χρονος, από κοινού με συνεργό του καθώς και με τη χρήση όπλου, τραυμάτισε στο πόδι ένα άτομο τον Αύγουστο του 2023, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα στο Ίλιον, αφαίρεσε κινητά από ανήλικους με την απειλή χρήσης μαχαιριού. Σημειώνεται πως ο συλληφθείς οδηγήθηκε στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Ειδήσεις σήμερα:

Ασπρόπυργος: Φωτιά σε φανοποιείο (εικόνες)

Εισβολή στο Καπιτώλιο: Σύμβουλοι του Τραμπ εκτίουν ποινή φυλάκισης

Εργάτες γης: Η πλατφόρμα για εποχικούς εργαζόμενους από την Αίγυπτο

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)