Κοινωνία

07 Ιουνίου 2024 08:51

Missing alert για την εξαφάνιση 13χρονου

Το παιδί εξαφανίστηκε 13χρονου από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων. Που εντοπίστηκαν για τελευταία φορά τα ίχνη του.

Missing alert για την εξαφάνιση 13χρονου
-

Ανακοίνωση για την εξαφάνιση ενός 13χρονου από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων στην Πεντέλη εξέδωσε το Χαμόγελο του Παιδιού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η εξαφάνιση του 13χρονου Νουρελντίν Αλ Μοχάμεντ, συριακής καταγωγής, διαπιστώθηκε στις 7:30 το πρωί της Πέμπτης.

Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του ανηλίκου και προχώρησε άμεσα στην δημοσιοποίηση των στοιχείων του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Νουρελτνίν έχει ύψος 1.50 μ., είναι αδύνατος, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια αλλά είναι άγνωστο τι φορούσε όταν εξαφανίστηκε.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Missing alert - Νουρελντίν Αλ Μοχάμεντ

Ειδήσεις σήμερα:

Ασπρόπυργος: Φωτιά σε φανοποιείο (εικόνες)

Εισβολή στο Καπιτώλιο: Σύμβουλοι του Τραμπ εκτίουν ποινή φυλάκισης

Εργάτες γης: Η πλατφόρμα για εποχικούς εργαζόμενους από την Αίγυπτο

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)