Αθλητικά

05 Ιουνίου 2024 18:40

Άρης - ΠΑΟΚ Κ15: Προπονητής κατηγορείται ότι απείλησε διαιτητή

Σύμφωνα με τη μήνυση, ο συγκεκριμένος προπονητής φέρεται να απείλησε τον ίδιο διαιτητή και σε άλλα παιχνίδια ποδοσφαιρικών ακαδημιών που προπονεί.

Άρης - ΠΑΟΚ Κ15: Προπονητής κατηγορείται ότι απείλησε διαιτητή
-

Κατηγορούμενος κατέστη ένας προπονητής τμημάτων υποδομής για απειλή σε βάρος διαιτητή στη διάρκεια πρόσφατης αναμέτρησης ανάμεσα στις ομάδες Κ15 του Άρη και του ΠΑΟΚ για την ειδική κατηγορία της ΕΠΣΜ Κ15.

Ο αγώνας διακόπηκε για τουλάχιστον 40 λεπτά της ώρας όταν γονείς διαμαρτυρήθηκαν έντονα για φάση που υποδείχθηκε ως οφσάιντ.

Ύστερα από έγκληση που κατέθεσε εναντίον του ο διαιτητής της αναμέτρησης, ο 31χρονος προπονητής παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και συνελήφθη. Σύμφωνα με τη μήνυση, ο συγκεκριμένος προπονητής φέρεται να απείλησε τον ίδιο διαιτητή και σε άλλα παιχνίδια ποδοσφαιρικών ακαδημιών που προπονεί.

Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απειλή σε αθλητικούς χώρους και κατά τη διάρκεια αθλητικής εκδήλωσης, κατ’ εξακολούθηση.

Παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης αλλά η υπόθεση αναβλήθηκε για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Το δικαστήριο τού επέβαλλε τον περιοριστικό όρο να μην προσεγγίζει αθλητικές εγκαταστάσεις μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης.

Ειδήσεις σήμερα:

Ίλιον: Μηχανή παρέσυρε και σκότωσε πεζό

Δολοφονία 63χρονης στην Χαλκίδα: Στα Δικαστήρια ο 37χρονος καθ' ομολογίαν δολοφόνος (βίντεο)

Ευρωεκλογές 2024: Το ωράριο λειτουργίας των Γραφείων Ταυτοτήτων και Διαβατηρίων

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)