Κοινωνία

04 Ιουνίου 2024 19:43

Θάνατος ψαροντουφεκά - Σαμοθράκη: Τι έδειξε η νεκροψία

Συνελήφθησαν οι δύο επιβαίνοντες στο σκάφος που παρέσυρε τον ερασιτέχνη αλιέα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια

Θάνατος ψαροντουφεκά - Σαμοθράκη: Τι έδειξε η νεκροψία
-

Ακαριαίος ήταν ο θάνατος του 44χρονου υποβρύχιου αλιέα -ο οποίος εντοπίστηκε χθες χωρίς τις αισθήσεις του στη θαλάσσια περιοχή της Καμαριώτισσας Σαμοθράκης.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής που διενεργήθηκε σήμερα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι από προπέλα σκάφους.

Σε ό,τι αφορά στο σκάφος που παρέσυρε τον ερασιτέχνη αλιέα, σύμφωνα με τα στοιχεία του Λιμενικού Σώματος πρόκειται για ταχύπλοο το οποίο εντοπίστηκε και οδηγήθηκε στο λιμάνι της Σαμοθράκης συνοδεία του Π.Λ.Σ. ενώ συνελήφθησαν οι δύο αλλοδαποί επιβαίνοντες ηλικίας 57 και 56 ετών με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια (παράβαση της παρ.1 του άρθρου 302 του Π.Κ.). Προανάκριση διενεργείται από το Α΄Λιμενικό Τμήμα Σαμοθράκης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης.

Ειδήσεις σήμερα:

Πήλιο: Πυροβολισμοί και βρισιές μεταξύ γειτόνων

Μπελέρης στον ΑΝΤ1: Η Αριστερά στην Ελλάδα ταυτίστηκε με την ακροδεξιά στην Αλβανία

Βόλος: Πρώην αστυνομικός απειλούσε και έβριζε τους δικαστές

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)