Αθλητικά

04 Ιουνίου 2024 12:21

Άρης - Εμπρησμός: Χειροπέδες σε 22χρονο για την υπόθεση

Στην εξιχνίαση του εμπρησμού στα γραφεία  της ΠΑΕ Άρης προχώρησε η αστυνομία.

Άρης - Εμπρησμός: Χειροπέδες σε 22χρονο για την υπόθεση
-

Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή πήρε από τον 1ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης, ο 22χρονος που κατηγορείται για τον εμπρησμό στα γραφεία της ΠΑΕ 'Αρης, στο γήπεδο «Κλ. Βικελίδης», λίγες ώρες μετά τον χαμένο τελικό των «κίτρινων» στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου από τον Παναθηναϊκό.

Ο νεαρός συνελήφθη, κατηγορούμενος για τον εμπρησμό στα γραφεία της ΠΑΕ 'Αρης, στο γήπεδο «Κλ. Βικελίδης», λίγες ώρες μετά τον χαμένο τελικό των «κιτρίνων» στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου από τον Παναθηναϊκό. Πρόκειται για έναν 22χρονο, υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος φέρεται ως οργανωμένος οπαδός του 'Αρη, ενώ, κατά πληροφορίες, έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις διωκτικές Αρχές για ληστείες, έχοντας εκτίσει ποινή εγκλεισμού γι' αυτό το λόγο σε κατάστημα κράτησης.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, ύστερα κι από σχετική εισαγγελική εντολή για διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, αφορά αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις, εμπρησμό, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, εξύβριση, απειλή, παράβαση του νόμου περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων, όπως επίσης και για ναρκωτικά.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., ο 22χρονος κατηγορούμενος, τις βραδινές ώρες της 25ης Μαΐου, με τη χρήση πυροτεχνικών κατασκευών, τύπου ναυτικού πυρσού, έβαλε φωτιά στα γραφεία της ΠΑΕ 'Αρης, με αποτέλεσμα να προκληθεί φωτιά, ενώ, στη συνέχεια, με τον ίδιο τρόπο προκάλεσε φθορές σε κάδους απορριμμάτων που βρίσκονταν έξω από καφετέρια που στεγάζεται εντός του «Κλ. Βικελίδης». Κατά την ίδια ανακοίνωση, απείλησε λεκτικά τους υπαλλήλους του παραπάνω καταστήματος. Επιπλέον, κατά τη σύλληψή του, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Για την κατοχή μικροποσοτήτων ναρκωτικών ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο ενώ για τις υπόλοιπες πράξεις θα οδηγηθεί στον ανακριτή.

Πηγή εικόνων: thestival.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Μπελέρης στον ΑΝΤ1: Η Αριστερά στην Ελλάδα ταυτίστηκε με την ακροδεξιά στην Αλβανία

Ιταλία: 3 φίλοι αγκαλιάζονται πριν τους παρασύρουν τα ορμητικά νερά ποταμού (βίντεο)

Δολοφονία 63χρονης στη Χαλκίδα: Ο δράστης παρηγορούσε την οικογένεια στην κηδεία

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)