Πολιτική

03 Ιουνίου 2024 13:05 Τελευταία ενημέρωση : 03 Ιουνίου 2024 14:33

Μιχαλολιάκος: Συνελήφθη και οδηγείται στις φυλακές

Η δήλωση του καταδικασμένου για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, την ώρα της σύλληψής του.

Μιχαλολιάκος: Συνελήφθη και οδηγείται στις φυλακές
-

Συνελήφθη λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι της Δευτέρας ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος έχει καταδικαστεί για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Βγαίνοντας με τις χειροπέδες από το σπίτι του, ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν έκανε δηλώσεις, γύρισε όμως προς τους δημοσιογράφους και είπε: "Σας περιφρονώ".

Τέσσερις αστυνομικοί ήταν από τα ξημερώματα της Δευτέρας έξω από το σπίτι του και το περιφρουρούσαν. Η σύλληψη και η μεταγωγή έγινε από 12 αστυνομικούς, με έξι περιπολικά, μία μηχανή και τέσσερα συμβατικά αυτοκίνητα.

Οι δικαστές ακολουθώντας την εισαγγελική πρόταση έκριναν ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος θα πρέπει να παραμείνει έγκλειστος και να συνεχίσει να εκτίει την ποινή του, καθώς δεν πληρούνται ουσιαστικές προϋποθέσεις για την υφ/όρων απόλυση.

Έκριναν ότι είναι ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων, επειδή με αρθρογραφίες του σε ηλεκτρονικά μέσα συνεχίζει να υμνεί τις έκνομες ναζιστικού τύπου πρακτικές της ΧΑ, παρά την δίκη και την καταδίκη του για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.


Ειδήσεις σήμερα:

CNNTurk: Ρεπόρτερ δέχθηκε επίθεση από γκιουλενιστή live (βίντεο)

Ελεύθεροι επαγγελματίες - Κασσελάκης: Ο νέος φορολογικός νόμος θα αυξήσει τη φοροδιαφυγή

Κακοποίηση μωρού στο Ηράκλειο: Πήραν την επιμέλεια από τη μάνα του


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)