Κοινωνία

03 Ιουνίου 2024 12:38

Δράμα: Καλλιεργητής χασίς... “πρόδωσε” τους αστυνομικούς στην φυτεία του

Για ποιο λόγο ο άνδρας οδήγησε ο ίδιος τις Αρχές εκεί όπου καλλιεργούσε πλήθος δενδρύλλια κάνναβης, Ποιες ποινικές κατηγορίες αντιμετωπίζει μετά τη σύλληψή του.

Δράμα: Καλλιεργητής χασίς... “πρόδωσε” τους αστυνομικούς στην φυτεία του
-

ικόνα αρχείου)

Δεν πήρε είδηση ότι τον ακολουθούσαν από απόσταση αστυνομικοί της Ασφάλειας ένας ύποπτος για καλλιέργεια κάνναβης και τους οδήγησε άθελά του σε περιοχή όπου διατηρούσε μια αρκετά μεγάλη χασισοφυτεία, με αποτέλεσμα να συλληφθεί επ' αυτοφώρω.

Ο λόγος για έναν άνδρα από την Δράμα του οποίου το σπίτι επιτηρούσαν οι αστυνομικοί και, όταν τον είδαν να βγαίνει, το απόγευμα του Σαββάτου, τον ακολούθησαν διακριτικά ως την στιγμή που τον είδαν να μπαίνει στον χώρο όπου είχε στήσει την φυτεία και να περιποιείται τα 37 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ενός μέτρου.

Αμέσως του πέρασαν χειροπέδες, ξερίζωσαν τα χασισόδεντρα και έκαναν έρευνα στο σπίτι του, όπως όμως δεν βρήκαν ποσότητες κάνναβης. Σε βάρος του σχημάτισαν δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, αλλά συνεχίζουν την προανάκριση για να εξακριβώσουν αν είχε κρύψει ποσότητες κάνναβης και σε άλλο σημείο.

Ειδήσεις σήμερα:

Καλαμάτα: “Κωσταλέξι” με 29χρονη να ζει σε κλουβιά μέσα στο σπίτι της (εικόνες)

Πανελλαδικές 2024 - ΕΠΑΛ: Τα θέματα στα μαθήματα ειδικότητας

Κακοποίηση μωρού στο Ηράκλειο: Πήραν την επιμέλεια από τη μάνα του

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)