Πολιτισμός

03 Ιουνίου 2024 11:58

Φιλιππίδης: Όταν τελειώσει η υπόθεση, θα τα πούμε όλα (βίντεο)

Οι πρώτες δηλώσεις του ηθοποιού που πρωτοδίκως καταδικάστηκε για απόπειρες βιασμού, έξω από το Εφετείο. Για πότε αναβλήθηκε η έναρξη της δίκης σε δεύτερο βαθμό.

Φιλιππίδης: Όταν τελειώσει η υπόθεση, θα τα πούμε όλα (βίντεο)
-

«Ήρθα να σας πω μια καλημέρα και όταν τελειώσει η υπόθεση αυτή θα τα πούμε όλα», δήλωσε ο Πέτρος Φιλιππίδης στις πρώτες δηλώσεις που έκανε για την υπόθεσή του έξω από το Εφετείο.

Η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών αναβλήθηκε για τις 11 Νοεμβρίου και ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε με τη σύζυγό του στο πλευρό του.

Παρούσες ήταν και οι δύο καταγγέλλουσες, στο πλευρό των οποίων βρίσκονταν η Λένα Δροσάκη και η Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Μάρτυρας στην υπόθεση ήταν ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος ήταν επίσης παρών.

«Έχω συνηγόρους τους Δημητρακόπουλο και Πακιρτζίδου αλλά έχουν δικαστήρια και δεν είναι εδώ», είπε ο κατηγορούμενος, με τον συνεργάτη των δικηγόρων του να αιτείται αναβολή.

 Ο ηθοποιός καταδικάστηκε τον Φεβρουάριο του 2023 για δύο απόπειρες βιασμού, σε οκτώ χρόνια κάθειρξης, με αναστολή και τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης της εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισής του στο ΑΤ της περιοχής του.

Ειδήσεις σήμερα:

Γιακουμάκης - Κρουζ Αζούλ: Στο Μεξικό συνεχίζει την καριέρα του ο Έλληνας φορ

Πανελλαδικές 2024 - ΕΠΑΛ: Τα θέματα στα μαθήματα ειδικότητας

Κακοποίηση μωρού στο Ηράκλειο: Πήραν την επιμέλεια από τη μάνα του

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)