Κοινωνία

30 Μαΐου 2024 21:19

Ληστείες σε οδηγούς ταξί: Φωτογραφίες και στοιχεία του δράστη

Η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του 30χρονου που διέπραττε ληστείες σε βάρος οδηγών ταξί.

Ληστείες σε οδηγούς ταξί: Φωτογραφίες και στοιχεία του δράστη
-

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του 30χρονου που συνελήφθη για ληστείες σε βάρος οδηγών ΤΑΞΙ τον Μάρτιο.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας αναφέρει ότι «Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 30χρονου ημεδαπού ο οποίος συνελήφθη για ληστείες σε βάρος οδηγών ΤΑΞΙ, την 24-3-2024 από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Βαρβάρας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής (Σχετικό το από 27-3-2024 Δελτίο Τύπου).»

Δείτε ΕΔΩ τα στοιχεία και τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ελληνική Αστυνομία

Επίσης η Ελληνική Αστυνομία διευκρινίζει ότι «επειδή η παραπάνω αξιόποινη πράξη προσβάλλει το έννομο αγαθό της δημόσιας τάξης, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην διερεύνηση, ανίχνευση ή δίωξη όμοιας φύσης εγκλημάτων που έχουν τελεστεί από τον κατηγορούμενο σε βάρος και άλλων θυμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-5612818 του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Βαρβάρας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι την 18:00’ ώρα της 22-11-2024, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.»

Ειδήσεις σήμερα:

Ολυμπιακός: Ο μικρός Γιάννης, ο Αντετοκούνμπο και οι επώνυμοι που βρέθηκαν στις κερκίδες του τελικού (βίντεο)

Λαμία: Αστυνομικός έδειρε την σύζυγό του και τον εραστή της

Θεσσαλονίκη: “Πυροβόλησα την μητέρα μου για να την “λυτρώσω” από τα ψυχολογικά της προβλήματα”

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)