Κοινωνία

29 Μαΐου 2024 10:37 Τελευταία ενημέρωση : 06 Ιουνίου 2024 15:59

Missing Alert για εξαφάνιση 51χρονης

Πού την είδε κάποιος για τελευταία φορά. Τι αναφέρει η ανακοίνωση από "Το Χαμόγελο του Παιδιού".

Missing Alert για εξαφάνιση 51χρονης
-

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι Αρχές τις τελευταίες ώρες για ακόμη μια εξαφάνιση, αυτή την φορά για μια 51χρονη απο το κέντρο της Αθήνας.

Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού», αναφέρει τα εξής:

Στις 20/05/2024, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Αθήνας η Τυπάλδου Σύλβια-Σταματία, 51 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνισή της και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν σοβαροί λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Τυπάλδου Σύλβια - Σταματία έχει ύψος 1,50 μ., είναι πολύ αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Είναι άγνωστο τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ και για Apple κινητά εδώ.

Ειδήσεις σήμερα:

Νίκι Χάλεϊ: Έγραψε “τελειώστε τους” πάνω σε ισραηλινή οβίδα (εικόνες)

Θεσσαλονίκη: Φωτιά έκανε “στάχτη” λεωφορείο μέσα στο οποίο κοιμόταν ο οδηγός

Τελικός Conference League: “Τα μέτρα συναποφασίστηκαν με την UEFA”

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)