Κοινωνία

29 Μαΐου 2024 06:50 Τελευταία ενημέρωση : 31 Μαΐου 2024 12:15

Missing alert για την εξαφάνιση 38χρονου

Που εντοπίστηκαν τα ίχνη του για τελευταία φορά και το χαρακτηριστικό τατουάζ που έχει. Αναλυτικά η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Missing alert για την εξαφάνιση 38χρονου
-

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ για την εξαφάνιση του 38χρονου Δημήτρη Βαρίκα από το Πολύγωνο της Αθήνας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού», στις 27 Μαΐου 2024, απογευματινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Πολύγωνου στην Αθήνα, ο Βαρίκας Δημήτρης, 38 ετών.

Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού:

 Στις 27 Μαΐου 2024, απογευματινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Πολύγωνου στην Αθήνα, ο Βαρίκας Δημήτρης, 38 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Βαρίκα Δημήτρη σήμερα, 28.05.2024, και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Βαρίκας Δημήτρης έχει ύψος 1.73 μ. και βάρος 64 kg, έχει καστανά μάτια και καστανά μακριά μαλλιά. Φορούσε μαύρη μπλούζα, μαύρη φόρμα, γκρι αθλητικά παπούτσια και κρατούσε μαύρο τσαντάκι μέσης. Έχει τατουάζ στην πλάτη, έναν σκύλο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ https://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ https://bit.ly/missing-alert-apple

Ειδήσεις σήμερα:

Ράφα: Οι ΗΠΑ εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για τους θανάτους αμάχων

Καιρός: Τοπικές βροχές και καταιγίδες την Τετάρτη

Θεσσαλονίκη: Φωτιά έκανε “στάχτη” λεωφορείο μέσα στο οποίο κοιμόταν ο οδηγός




12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)