Κοινωνία

28 Μαΐου 2024 17:56

Τρίκαλα: Βοσκοί πιάστηκαν στα χέρια - Ο ένας έβγαλε όπλο και πυροβόλησε

Εφτά βοσκοί συναντήθηκαν πάνω από το χωριό της Καλαμπάκας για να «χωρίσουν» τα βοσκοτόπια ενόψει καλοκαιριού. Πώς οδηγηθήκαμε στο αιματηρό περιστατικό

Τρίκαλα: Βοσκοί πιάστηκαν στα χέρια - Ο ένας έβγαλε όπλο και πυροβόλησε
-

Σοβαρό επεισόδιο με πρωταγωνιστές επτά άτομα, όλοι τους βοσκοί, εκτυλίχθηκε χθες, Δευτέρα, στα Τρίκαλα.

Όπως αναφέρει το trikalavoice.gr, συνολικά εφτά άτομα, βοσκοί, δυο παρέες των τεσσάρων και των τριών ατόμων συναντήθηκαν σε χωριό της Καλαμπάκας στα Τρίκαλα, προκειμένου να «χωρίσουν» τα βοσκοτόπια ενόψει καλοκαιριού.

Οι δυο παρέες διαφώνησαν και άρχισαν να λογοφέρουν. Μάλιστα και σύμφωνα με την καταγγελία της παρέας των τριών, ένας από την άλλη παρέα έβγαλε όπλο και τους πυροβόλησε.

Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και στο σημείο έφτασαν δυνάμει όπου ερεύνησαν τον ευρύτερο χώρο χωρίς ωστόσο να το εντοπίσουν. Ο φερόμενος ως δράστης, συνελήφθη με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, καθώς ελήφθησαν υπόψη οι τρεις μαρτυρίες.

Και οι τρεις ωστόσο συνελήφθησαν με την κατηγορία της ζωοκλοπής, η οποία θεωρείται επίσης κακούργημα. Οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα και παραπέμπονται αρμοδίως.

Ειδήσεις σήμερα

“Το Πρωινό” - Κασσελάκης: Είμαι ο επόμενος Πρωθυπουργός, ο Τσίπρας “τελείωσε” με την πολιτική

Λέσβος τροχαίο με μηχανή: Κρίσιμη η κατάσταση της 17χρονης

Μαρούσι: Μαθητές πέταξαν κροτίδες σε σχολική αίθουσα και τραυμάτισαν καθηγήτρια

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)