Πολιτική

26 Μαΐου 2024 18:54 Τελευταία ενημέρωση : 26 Μαΐου 2024 18:58

Κικίλιας: Καμία ανοχή στους δράστες της απρόκλητης επίθεσης στους εθελοντές της Πάρνηθας

Πώς έγινε η επίθεση τα ξημερώματα του Σαββάτου στους εθελοντές στην Πάρνηθα. Τι αναφέρει ο Βασίλης Κικίλιας σε ανάρτησή του

Κικίλιας: Καμία ανοχή στους δράστες της απρόκλητης επίθεσης στους εθελοντές της Πάρνηθας
-

Επίθεση από αγνώστους δέχθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου δύο εθελοντές, ηλικίας 33 και 32 ετών στην Πάρνηθα.

Η πολιτεία δεν θα επιδείξει καμία ανοχή στους δράστες της απρόκλητης επίθεσης στους εθελοντές της Πάρνηθας ξεκαθαρίζει ο Βασίλης Κικίλιας με μήνυμά του στο X.

«Δεν υπάρχουν λόγια να χαρακτηρίσουν την απρόκλητη επίθεση από μια ομάδα άνανδρων νεαρών εναντίον εθελοντών μας χτες στη Δυτική Πάρνηθα που είχε σαν αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό τους.

Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι το κράτος, Διωκτικές Αρχές και Πολιτική Προστασία, θα κάνουν τα πάντα για να τιμωρηθεί σκληρά αυτή η εγκληματική ενέργεια σε βάρος συμπολιτών μας που με αυταπάρνηση, με τα ιδανικά της αλληλεγγύης και της προσφοράς, αγωνίζονται να προστατέψουν όλους εμάς, τη φύση και την πατρίδα μας» σημειώνει ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης.

«Είμαστε στο πλευρό τους και ευχόμαστε από καρδιάς ταχεία ανάρρωση. Ας το γνωρίζουν όλοι: Δεν θα επιδείξουμε καμία ανοχή» επισημαίνει.

Τραυματιας εθελοντης στην Παρνηθα

Πώς έγινε η επίθεση

Κατά την διάρκεια της νύχτας, περίπου στη 01:30, σύμφωνα με τα όσα είπε στις Αρχές ο 33χρονος, έφτασαν στο σημείο δύο αυτοκίνητα με 7 νεαρά άτομα και άρχισαν να τους ρωτούν γιατί ήταν εκεί.

Αφού τους εξήγησαν οι εθελοντές, τα άτομα μπήκαν στα αυτοκίνητα τους και έφυγαν.

Μετά από λίγη ώρα, όμως, οι νεαροί επέστρεψαν στο σημείο και επιτέθηκαν στους εθελοντές. Ο 33χρονος, όμως, κατάφερε να ξεφύγει από τους νεαρούς και πήγε να ζητήσει βοήθεια από άλλους εθελοντές που ήταν σε κοντινή απόσταση.

Όταν επέστρεψαν στο σημείο, οι νεαροί είχαν φύγει ενώ εντόπισαν τον 32χρονο αιμόφυρτο με τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο και τον μετάφεραν στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου με την βοήθεια των γιατρών κατάφερε να ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Ειδήσεις σήμερα:

Κέιτ Μίντλετον: “Μπορεί να μην κάνει δημόσια εμφάνιση για το υπόλοιπο της χρονιάς”

Conference League: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον τελικό

Ναύπακτος: Συλλήψεις για την κατάρρευση ανήλικου μετά από κατανάλωση αλκοόλ

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)