Πολιτική

23 Μαΐου 2024 20:32

TikTok - Κουτσούμπας: Παρθενική εμφάνιση με... Σάττι και φοιτητικές εκλογές (βίντεο)

"Καλά, από πότε είναι αυτή η εφημερίδα;" αναρωτήθηκε αναφερόμενος στα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών και με κάζουαλ εμφάνιση ζήτησε ψήφο στο ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές.

TikTok - Κουτσούμπας: Παρθενική εμφάνιση με... Σάττι και φοιτητικές εκλογές (βίντεο)
-

Άνοιγμα στους νεότερους ψηφοφόρους επιχειρεί ο ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, που "υπέκυψε" στην απήχηση του TikTok στις νεότερες γενιές και έκανε παρθενική εμφάνιση, υπό τους ήχους της Μαρίνας Σάττι και του "Ζαριού" της, με αναφορές στις φοιτητικές εκλογές.

Στην πρώτη ανάρτηση βίντεο με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Κουτσούμπα, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ αναφέρεται στο αποτέλεσμα των φοιτητικών εκλογών, λέγοντας: "40% η ΔΑΠ; Καλά, από πότε είναι αυτή η εφημερίδα;" και αμέσως μετά "πέφτει" η μουσική και οι στίχοι από το "Ζάρι".

Φορώντας ένα κοντομάνικο μπλουζάκι και ένα αμάνικο μπουφάν, ο Δημήτρης Κουτσούμπας, έχοντας διαρκώς μπροστά του τον Ριζοσπάστη ανέφερε: "Όσες επιστολές κι αν στέλνει ο κ. Μητσοτάκης, στην Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην Ευρώπη, την πραγματική απάντηση την έχει ήδη πάρει χθες από τους φοιτητές και τις φοιτήτριες όλης της χώρας, που ανέδειξαν την Πανσπουδαστική Πρώτη Δύναμη Ξανά, σε όλη την Ελλάδα για τρίτη συνεχή χρονιά".

Παράληλα, κάλεσε τους φοιτητές να δώσουν ξανά αυτό το μήνυμα στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου και να ενισχύσουν μαζικά το ΚΚΕ, λέγοντας "Γιατί χρειάζεται δυνατό ΚΚΕ και εκεί που παίρνονται οι αποφάσεις μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο δηλαδή και μετά στην Ελληνική Βουλή, αλλά και μέσα στους δρόμους του αγώνα, όπου ανατρέπονται όλες αυτές οι αποφάσεις. Τώρα ΚΚΕ!".

@twra_kke ??Ο Δ. Κουτσούμπας σχολιάζει τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών στο TikTok! ??40% η ΔΑΠ; Καλά, από πότε είναι αυτή η εφημερίδα; !?Hint: Ο Κ. Μητσοτάκης πήρε απάντηση από τους φοιτητές! #ΤΩΡΑ_ΚΚΕ#κκε#kke#κνε#kne#φοργιου#φοργιουπειτζ#mpesfy#foryou#foryoupage#euelections2024#ekloges#europeanunion#mitsotakis#koutsoumpas#οχι_στα_ιδιωτικα_πανεπιστημια#zari#marinasatti#dap#dapndfk#foititikizwh#foititria#fyp??? ZARI - Marina Satti

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Είμαι γουρλής - Ο Ολυμπιακός στο Conference έχει το μομέντουμ μαζί του

Τροχαίο στη Χερσόνησο: Δεν τράβηξε χειρόφρενο και το αυτοκίνητο έπεσε σε καρότσι με μωρό

Αρτέμιδα: Μωρό απεγκλωβίστηκε από φλεγόμενο διαμέρισμα (εικόνες)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)