Κοινωνία

23 Μαΐου 2024 20:44

Χανιά: Τρακτέρ καταπλάκωσε τον οδηγό του (εικόνες)

Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα βρίσκεται ο άνδρας. Πώς συνέβη η ανατροπή του οχήματος . Ποιες οι πρώτες υποθέσεις των αρχών για τα αίτηα του περιστατικού.

Χανιά: Τρακτέρ καταπλάκωσε τον οδηγό του (εικόνες)
-

Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 23.05 στους Αρμένους Χανίων στην Κρήτη, όταν ένα τρακτέρ ανατράπηκε μέσα σε χαντάκι βάθους περίπου 2,5 μέτρων και καταπλάκωσε τον 37χρονο οδηγό του.

Όπως μεταδίδει η ενημερωτική ιστοσελίδα του νησιού flashnews.gr , ο 37χρονος κατάφερε να ειδοποιήσει μέσω κινητού έναν φίλο του, ο οποίος κάλεσε αμέσως τις αρχές.

Στο σημείο μετέβησαν πυροσβέστες για τον απεγκλωβισμό του και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο προερχόταν από το Κέντρο Υγείας Βάμου Χανίων, και οι διασώστες του οποίου παρέλαβαν τον οδηγό του τρακτέρ. Ο άνδρας είχε τις αισθήσεις του, έφερε όμως σοβαρά τραύματα και έτσι διακομίστηκε  στο Νοσοκομείο Χανίων.

Εξάλλου εκεί έσπευσαν και αρκετοί κάτοικοι του χωριού, οι οποίοι αναστατώθηκαν από το περιστατικό και φυσικά αγωνιούν για την κατάσταση της υγείας του συγχωριανού τους.

Χανιά - Τρακτέρ - Καταπλάκωμα

Χανιά - Τρακτέρ - Καταπλάκωμα

Χανιά - Τρακτέρ - Καταπλάκωμα

Ειδήσεις σήμερα: 

Αρτέμιδα: Μωρό απεγκλωβίστηκε από φλεγόμενο διαμέρισμα (εικόνες)

Χίος: Ένοικος βγαίνει “όπως - όπως” για να επιστρέψει την μπάλα σε αγώνα τοπικού (βίντεο)

Bloomberg: Μητσοτάκης - Τουσκ ζητούν ευρωπαϊκό “Iron Dome” από την Κομισιόν

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)