Κοινωνία

21 Μαΐου 2024 20:33

Γυναικοκτονία - Μενίδι: Η τραγική σύμπτωση και τα... παράπονα του 50χρονου κατηγορούμενου

Η αποκάλυψη του ΑΝΤ1 για το πρωινό που συνέβη το αποτρόπαιο έγκλημα. Τι υποστηρίζει ο 50χρονος δράστης. Ποια είναι οι κατάσταση των παιδιών του θύματος.

Γυναικοκτονία - Μενίδι: Η τραγική σύμπτωση και τα... παράπονα του 50χρονου κατηγορούμενου
-

Της Κέλλυς Χεινοπώρου

Στο ξενοδοχείο όπου διέμενε προσωρινά, φέρεται να βρήκε αρχικά καταφύγιο, ο δράστης της γυναικοκτονίας στο Μενίδι.

Όπως αποκαλύπτει ο ΑΝΤ1, ο 50χρονος έκανε και παράπονα, ότι δεν λειτουργεί η τηλεόραση στο δωμάτιο του.

Τραγική σύμπτωση αποτελεί το γεγονός, ότι από το σημείο της δολοφονίας πέρασε ο γιός του θύματος πηγαίνοντας σχολείο, αλλά δεν σταμάτησε, αφού νόμισε ότι ο κόσμος συγκεντρώθηκε εκεί λόγω τροχαίου ατυχήματος.

Μια διευκρίνηση που προκαλεί σοκ έκανε στο Ανθρωποκτονιών κατά την κατάθεσή της, η κόρη του θύματος της γυναικοκτονίας του Μενιδίου. Ο μικρός αδελφός της, ο 15χρονος γιός της οικογένειας, το πρωί του φόνου, είδε το άψυχο σώμα της μητέρας του, αλλά το προσπέρασε καθώς θεώρησε ότι ήταν θύμα τροχαίου

Η κόρη της άτυχης γυναίκα δήλωσε πως «Το πρωί, κατά τις 8 παρά, ο αδελφός μου έφυγε για να πάει στο σχολείο του. Όταν κατέβηκε είδε τη μητέρα μας νεκρή στο δρόμο, αλλά την προσπέρασε. Είδε κόσμο μαζεμένο, άτομα να στέκονται και να κοιτάνε, δεν έδωσε σημασία, θεώρησε ότι ήταν θύμα κάποιου τροχαίου δυστυχήματος και έτσι έφυγε από το σημείο. Εγώ τον κάλεσα στο σχολείο

Η Βούλα Δημητριάδου, δικηγόρος της οικογένειας του θύματος δήλωσε πως τα παιδιά χρειάζονται ψυχολογική υποστήριξη. Θα αιτηθούμε ανάθεση γονικής μέριμνας από τον αδελφό του θύματος.

Ο δράστης, ο οποίος προφυλακίστηκε, δηλώνει τώρα μετανιωμένος, ενώ ο αδελφός του υπέστη καρδιακό επεισόδιο μόλις έμαθε την αποτρόπαια πράξη του και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Ιταλίας

Σύμφωνα με την δικηγόρο του, το έγκλημα δεν ήταν προσχεδιασμένο, ενώ σύμφωνα με την κόρη του δράστη, και όσα φέρεται να κατέθεσε στις αρχές, ο 50χρονος μετά το χωρισμό του από το θύμα, έκανε σκηνές ζήλειας, ενώ την παρακολουθούσε στενά.

Συγκεκριμένα είπε: "Το Μάρτιο του 2024 μπήκαμε στο νέο μας σπίτι. Σε ένα πανηγύρι που είχαμε πάει με την μητέρα μου, θυμάμαι να μας παρακολουθεί. Ενώ, το Μάιο που η μητέρα μου έκανε και άλλη καταγγελία, είχε δει στο δάχτυλό της ένα δαχτυλίδι, και φώναζε «ποιος στο έδωσε αυτό;» και της τράβηξε τόσο πολύ το δάχτυλο για αν της το βγάλει, που την τραυμάτισε. Έτσι, φτάσαμε στο τμήμα».

Ο δράστης μετά το φόνο, σύμφωνα με τα όσα φέρεται να ισχυρίστηκε στις αρχές κατά την απολογία του, ήταν θολωμένος και σοκαρισμένος από την πράξη του. Η οικογένεια της άτυχης γυναίκας όμως, αποκαλύπτει ότι όταν ο δράστης επέστρεψε στο ξενοδοχείο «ορμητήριο» όπως το χαρακτηρίζουν οι συγγενείς του θύματος, παραπονέθηκε για την τηλεόραση που δεν λειτουργούσε στο δωμάτιό του, προκειμένου να παρακολουθεί τις κινήσεις των αρχών , κατά την κάλυψη της δολοφονίας από τα μέσα!!!!!

Η Βούλα Δημητριάδου, υποστήριξε ότι οι ισχυρισμοί ότι το μετάνιωσε "είναι αστεϊσμοί. Την παρακολουθούσε από το «ορμητήριο» και μάλιστα παραπονέθηκε ότι δεν λειτουργούσε η τηλεόραση".

Στα διαρκή περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας αναφέρθηκε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοίδης. «Η βία συνέβαινε πάντα πίσω από κλειστές πόρτες, αλλά τώρα αποκαλύπτεται καθώς τα στόματα ανοίγουν…καθημερινά συλλαμβάνονται 50 άνδρες για ενδοοικογενειακή βία» Μόνο το τελευταίο 24ωρο έχουν σημειωθεί 80 περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας , 40 συλλήψεις και περίπου 150 κλήσεις στην Άμεση Δράση.

Ειδήσεις σήμερα:

Χίος: Γνώρισε ξαφνικά τον δότη μυελού των οστών που της “έδωσε ζωή” (βίντεο)

Ιράν - Ραϊσί: Η στιγμή που οι διασώστες βρίσκουν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου και κλαίνε (βίντεο)

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: “Ο δράστης δεν είχε αποδεχθεί τον χωρισμό του με το θύμα”


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)