Κόσμος

17 Μαΐου 2024 16:57

Κύπρος: Ναυτιλιακή με έδρα την Λεμεσό θα διαχειρίζεται τουρκικά πλοία

Η ελληνοκυπριακή  εταιρεία είχε ανοίξει γραφείο στην Τουρκία πέρυσι και με αυτή την κίνηση στοχεύει να ενισχύσει τις δραστηριίτητές της στην χώρα.

Κύπρος: Ναυτιλιακή με έδρα την Λεμεσό θα διαχειρίζεται τουρκικά πλοία
-

Μία από τις σημαντικότερες ναυτιλιακές εταιρείες της Κύπρου, αποφάσισε να ενισχύσει την παρουσία της στην Τουρκία, σύμφωνα με ιστοσελίδα της τουρκικής εφημερίδας Ντουνιά η οποία έχει τίτλο «Ελληνοκυπριακή εταιρεία θα διαχειρίζεται τουρκικά πλοία». 

Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία Άννα Ανδρέου, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η εταιρεία με έδρα τη Λεμεσό αναλαμβάνει τον στόλο της Transoba Denizcilik η οποία έχει έδρα την Κωνσταντινούπολη, για να τον διαχειρίζεται. 

Με τη συμφωνία αυτή, η κυπριακής έδρας εταιρεία ενισχύει τις δραστηριότητές της στην Τουρκία. Η εταιρεία είχε ανοίξει γραφείο στην Τουρκία πέρυσι. 

Η τουρκική εταιρεία μεταφοράς χύδην φορτίων ιδρύθηκε από την οικογένεια Transoba το 1994. Η τουρκική εταιρεία διαθέτει στο στόλο της τρία σκάφη supramax, τα Ocean Destiny, Ocean Diamond και Ocean Freedom, τα οποία ναυπηγήθηκαν το 2010, το 2011 και το 2013. Η εταιρεία η οποία θα αρχίσει να διαχειρίζεται το στόλο της τουρκικής εταιρείας, διαθέτει εταιρείες και γραφεία σε χώρες όπως η Γερμανία, η Σιγκαπούρη, η Κίνα, η Ελλάδα, η Σαουδική Αραβία, η Ιταλία, το Μονακό, και η Νορβηγία, εκτός από τα κεντρικά της στη Λεμεσό. Γερμανός επιχειρηματίας την ίδρυσε πριν από 40 χρόνια στη Λεμεσό. Ιδρυθείσα από τη γερμανική οικογένεια Scholler, η εταιρεία διαθέτει περίπου 300 πλοία και απασχολεί 15 χιλιάδες υπαλλήλους. 

Η εταιρεία, με κεντρικά στη Λεμεσό, είναι γνωστή ως μία από τις παγκοσμίως μεγαλύτερες εταιρείες στη ναυτιλιακή βιομηχανία ως προς τη διαχείριση πλοίων και παροχή ναυτιλιακών υπηρεσιών. 

Ειδήσεις σήμερα:

Γυναικοκτονία - Μενίδι: Ο δράστης έμεινε για ώρες στον τόπο του εγκλήματος, “δίπλα” στους αστυνομικούς

Σουηδία: Πυροβολισμοί μπροστά στην Ισραηλινή Πρεσβεία (εικόνες)

Διδυμότειχο: Βρέφος μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)