Πολιτική

14 Μαΐου 2024 23:37

Κασσελάκης: η περιοδεία στη Θεσσαλία, το Q&A και τα... πρόβατα (βίντεο)

Ο Στέφανος Κασσελάκης, απάντησε σε ερωτήσεις και μοιράστηκε στιγμές από την περιοδεία του στη Θεσσαλία σε ένα βίντεο στο TikTok.

Κασσελάκης: η περιοδεία στη Θεσσαλία, το Q&A και τα... πρόβατα (βίντεο)
-

Στιγμιότυπα από την περιοδεία του στη Θεσσαλία μοιράστηκε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μέσω του TikTok, που φαίνεται ότι έχει γίνει η αγαπημένη πλατφόρμα των εκλογών. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης, απάντησε επίσης σε ερωτήσεις που του έστειλε ο κόσμος σχετικά με τη Θεσσαλία και έδειξε στιγμές από την περιοδεία του με μια πιο χιουμοριστική διάθεση.

Δεν δίστασε να πετάξει και... σπόντες βεβαια στο βίντεο για την Άννα - Μισέλ Ασημακοπούλου, και την υπόθεση με τηνν υποκλοπή mail αποδήμων.

«Εμείς, ως η μεγάλη αριστερή παράταξη του τόπου μας, βασιζόμαστε στις αξίες μας και η μεγαλύτερη αξία είναι η αλληλεγγύη. Δεν έχω ενοχλήσει κανέναν στη χώρα μας. Δεν έχω πάρει ένα ευρώ. Να προσφέρω θέλω. Αν αυτό ενοχλεί κάποιον, το σέβομαι», εμφανίζεται να λέει, ανάμεσα σε άλλα, ο κ. Κασσελάκης.

@skasselakis

Περιοδεία στη Θεσσαλία!

? πρωτότυπος ήχος - Stefanos Kasselakis

Ειδήσεις σήμερα:

Αλεξανδρούπολη: 5χρονη το “έσκασε” από το σπίτι και τριγύριζε στην πόλη

Θεσσαλονίκη: Νεκρή σε νοσοκομείο βρέθηκε αγνοούμενη γυναίκα 

Μητσοτάκης από Έβρο: Η Ελλάδα υπερασπίζεται τα κυριαρχικά της δικαιώματα (εικόνες)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)