Κοινωνία

27 Σεπτεμβρίου 2020 19:28

Διασωληνώθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης

Στη ΜΕΘ παραμένει ο Αρχιεπίσκοπος Ειρηναίος, ο οποίος διεκομίσθη το πρωί στα Επείγοντα. Το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του.

Διασωληνώθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης
-

Επιδείνωση παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Κρήτης, κ.Ειρηναίου, ο οποίος το πρωί της Κυριακής μεταφέρθηκε στα Επείγοντα του ΠΑΓΝΗ, με οξεία υπερκαπνική ανεπάρκεια.

Στο πρώτο ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του, το οποίο υπογράφει ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, καθηγητής Γεώργιος Χαλκιαδάκης, αναφέρεται ότι ο κ.Ειρηναίος διασωληνώθηκε.

Το ιατρικό ανακοινωθέν

«Ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος , διεκομίσθη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου στις 9:20π.μ, με οξεία υπερκαπνική αναπνευστική ανεπάρκεια.

Αρχικά, αντιμετωπίστηκε με μη επεμβατικό μηχανικό αερισμό , χωρίς όμως ανταπόκριση και γι’ αυτό μεταφέρθηκε στη  Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου μας, όπου και διασωληνώθηκε.

Η αναπνευστική του διαταραχή ελέγχεται και παραμένει αιμοδυναμικά σταθερός.

Το πρώτο Covid test που πραγματοποιήθηκε είναι αρνητικό».

 

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)