Celebrity

Σήμερα 08:51

Γιώργος Γεροντιδάκης: Χωρισμός-βόμβα από τη σύντροφό του, Άσπα Κωνσταντοπούλου

Γιώργος Γεροντιδάκης: Χωρισμός-βόμβα από τη σύντροφό του, Άσπα Κωνσταντοπούλου

-

Χωριστούς δρόμους έπειτα από περίπου τρία χρόνια σχέσης αποφάσισαν να τραβήξουν ο Γιώργος Γεροντιδάκης και η Άσπα Κωνσταντοπούλου.

To πρώην πλέον ζευγάρι κρατούσε πολύ χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, ενώ στο παρελθόν υπήρξαν φήμες περί μυστικού γάμου, οι οποίες ωστόσο δεν ίσχυαν.

Την αποκάλυψη του χωρισμού-βόμβα έκανε η δημοσιογράφος Τζώρτζια Συρίχα μέσα από ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

"Χωρισμός - βόμβα στην ελληνική showbiz! Έφτασε η ώρα να σας κάνω την αποκάλυψη με ονοματεπώνυμο. Ο ηθοποιός Γιώργος Γεροντιδάκης και η αγαπημένη του makeup artist Άσπα Κωνσταντοπούλου εδώ και μερικούς μήνες δεν είναι μαζί! Να πούμε ότι και οι δυο τους είχαν γνωριστεί στα γυρίσματα από τις 'Άγριες Μέλισσες' όπου η Άσπα ήταν υπεύθυνη για το υπέροχο μακιγιάζ των ηθοποιών και έγιναν ζευγάρι. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και μάλιστα το κοντινό περιβάλλον μιλούσε και για γάμο αφου είχαν αποφασίσει να συζήσουν. Όμως αντί για γάμο ήρθε ο χωρισμός -που σύμφωνα με τις πηγές μου είναι οριστικός- αν και το ζευγάρι συνεχίζει να συνεργάζεται σε επαγγελματικό επίπεδο", έγραψε η δημοσιογράφος.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης σε παλαιότερη συνέντευξή του, είχε απαντήσει τόσο στις φήμες περί γάμου με την Άσπα Κωνσταντοπούλου, όσο και για τη συγκατοίκησή τους.

"Δεν έχω παντρευτεί. Βάφτισα το παιδί ενός πολύ καλού μου φίλου και φόρεσα κοστούμι, οπότε μάλλον θεώρησαν ότι παντρεύτηκα. Καταλαβαίνω ότι οι άνθρωποι ασχολούνται και καλά κάνουν, απλά εγώ δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία. Δεν κρύβομαι για τίποτα, απλώς δε μου αρέσει να διατυμπανίζω κάτι τόσο απλό και τόσο όμορφο. Δεν ξέρω αν είμαι νέας γενιάς, απλά απαντάω ότι δεν κρύβομαι. Κυκλοφορώ στον δρόμο, δεν φοράω γυαλιά για να μην με αναγνωρίζουν… Είναι η πρώτη φορά που συγκατοικώ, είναι πολύ όμορφα. Υπάρχουν πολύ όμορφες στιγμές, υπάρχουν όμως και δύσκολες. Το κυριότερο είναι να μπορέσεις να μοιραστείς μία ζωή με έναν άνθρωπο. Δεν είναι τεστ η συγκατοίκηση, στην αρχή μπορεί να ήταν" είχε δηλώσει ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

γεροντιδακης

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)