Celebrity

Χθες 21:36

Έλενα Τσαγκρινού: Αποκαλύπτει την μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετώπισε τις πρώτες μέρες με το νεογέννητο μωρό της

Έλενα Τσαγκρινού: Αποκαλύπτει την μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετώπισε τις πρώτες μέρες με το νεογέννητο μωρό της

-

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών παραχώρησε η Έλενα Τσαγκρινού.

Η τραγουδίστρια που πριν περίπου 1,5 μήνα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι μίλησε για την μητρότητα, τις πρώτες μέρες με το νεογέννητο γιο της και την μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετώπισε.

«Οι πρώτες ημέρες με το μωρό είναι πανέμορφες. Είναι ευλογία να έχεις ένα παιδάκι, το εύχομαι σε όλους. Είναι πολύ δύσκολο βέβαια. Υπάρχει μια τεράστια προσπάθεια στο να τα καταφέρουμε όλα, να αντέξουμε, να έχουμε δύναμη, γιατί μας θέλει το μωρό. Βοηθάει πάρα πολύ ο σύντροφός μου, δεν έχω λόγια γι’ αυτό. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις έναν σύντροφο να σε βοηθά σε αυτό» είπε αρχικά η Έλενα Τσαγκρινού.

Δείτε επίσης - Έλενα Τσαγκρινού & DJ Stephan: "Όταν ήρθε το παιδί ήταν κάτι μαγικό. Κλαίγαμε" - Γάμος και βάφτιση μαζί για το ζευγάρι

Στη συνέχεια, η γλυκιά μανούλα εξομολογήθηκε: «Το πιο δύσκολο πράγμα που κλήθηκα να αντιμετωπίσω τις πρώτες ημέρες με το μωρό, εκτός από την αϋπνία, είναι το ότι φοβάσαι γιατί κλαίει και νομίζεις ότι κάτι έχει πάθει, αλλά δε φταις κι εσύ γιατί είναι λογικό να κλαίει».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε η Έλενα Τσαγκρινού:


 

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)