Celebrity

Χθες 19:20

Ελεονώρα Μελέτη: "Δεν έφυγα από την τηλεόραση για να βγάζω περισσότερα χρήματα, καλύτερες απολαβές είχα εκεί"

Ελεονώρα Μελέτη: "Δεν έφυγα από την τηλεόραση για να βγάζω περισσότερα χρήματα, καλύτερες απολαβές είχα εκεί"

-

H Ελεονώρα Μελέτη παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη από τις Βρυξέλλες στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη.

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους η Ευρωβουλευτής αναφέρθηκε στις απολαβές της αλλά και στην εκπομπή που είχε συνεννοηθεί πριν εκλεχθεί να επαναφέρει στη μικρή οθόνη.

«Είδες πώς τα φέρνει η ζωή; Αν με ρωτούσες πέρσι τέτοια εποχή, ούτε που θα φανταζόμουν όλο αυτό που συμβαίνει τώρα. Κόσμια αντέδρασα με το κόψιμο της εκπομπής. Όταν έγινε αυτό, δεν είχα το δεδομένο της Ευρωβουλής. Είχα ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με το κανάλι, ήξερα ότι θα συνεχίσω στο MEGA, είχαμε εξασφαλίσει τα «Μεσάνυχτα» και μια καθημερινή εκπομπή. Παρασκευή κοπήκαμε, Τρίτη ήρθε η προσέγγιση για την Ευρωβουλή», ανέφερε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Στη συνέχεια η Ελεονώρα Μελέτη ξεκαθάρισε: «Με ένα απλό κλικ μπορεί να δει κανείς τις απολαβές που είχα τα τελευταία 3 χρόνια και τις απολαβές που έχω τώρα. Θα φανεί ότι για ακόμη μία φορά είπα αλήθεια, ότι εγώ δεν έφυγα από την τηλεόραση για να βγάζω περισσότερα χρήματα, καλύτερες απολαβές είχα εκεί».

Δείτε επίσης -  Ελεονώρα Μελέτη: Δείχνει τα μηνύματα μίσους που της έστειλαν! "Γι’ αυτό έκλεισα τα σχόλια στα social"

«Είναι βαθιά στερεοτυπικό ότι δεν μπορείς να επιστρέψεις στην τηλεόραση ως δημοσιογράφος, όταν ασχοληθείς με την πολιτική. Δεν το ασπάζομαι καθόλου αυτό. Έχουμε δει ανθρώπους που το έχουν κάνει, όπως ο Σταύρος Θεοδωράκης», τόνισε σε άλλο σημείο η Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Ελεονώρα Μελέτη:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)