Celebrity

16 Σεπτεμβρίου 2024 21:40

Ανδρομάχη: Η πρώτη ανάρτηση μετά την γέννηση του γιου της με τον Γιώργο Λιβάνη & οι φωτογραφίες με τους τρεις τους

Ανδρομάχη: Η πρώτη ανάρτηση μετά την γέννηση του γιου της με τον Γιώργο Λιβάνη & οι φωτογραφίες με τους τρεις τους

-

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν την Τετάρτη 12/9 η Ανδρομάχη και ο Γιώργος Λιβάνης, κάτι που έγινε γνωστό μέσω αποκλειστικού ρεπορτάζ του FTHIS.

Η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι βάρους 3.600 γραμμάρια και θα πάρει το όνομα Γεράσιμος όπως ο πατέρας του τραγουδιστή.

«Επειδή οι φίλοι μου με πειράζανε και μου κάνανε πλάκες ότι το μωρό θα είναι κορίτσι, είχα πιστέψει κι εγώ ότι θα είναι κορίτσι. Όταν είδα το μπλε στο gender reveal νόμιζα ότι και τότε μου κάνουν πλάκα και περίμενα να βγει το ροζ. Ήμουν σίγουρος. Αλλά χαίρομαι πάρα πολύ. Είναι τόσο ωραίο να φέρνεις μια νέα ζωή στον κόσμο. Θα του δώσουμε το όνομα του μπαμπά μου, Γεράσιμος», είχε πει πρόσφατα σε δηλώσεις του ο Γιώργος Λιβάνης.

Το βράδυ της Δευτέρας 16/9, η τραγουδίστρια έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά την γέννηση του γιου της, ενώ συνόδευσε την ανάρτησή της με μια σειρά από οικογενειακές φωτογραφίες.

"Ήρθες
12/09/2024
Δεν περιγράφεται με λόγια αυτό που ζούμε
Θέλουμε μέσα από την καρδιά μας να σας ευχαριστήσουμε για την αγαπη σας και τις πανέμορφες ευχές σας Η ενέργεια και η θετική σας σκέψη μας συνοδεύουν σε κάθε βήμα και μας γεμίζουν με δύναμη

Με πολλή αγάπη ,
Γιώργος & Ανδρομάχη
#welcome #babyboy #grateful #blessing" γράφει στη λεζάντα.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)