Celebrity

Σήμερα 16:29

Γιώργος Εμπειρίκος - Jaclyn Vernet: Λαμπερός γάμος για το ζευγάρι στο Central Park της Νέας Υόρκης

Γιώργος Εμπειρίκος - Jaclyn Vernet: Λαμπερός γάμος για το ζευγάρι στο Central Park της Νέας Υόρκης

-

Σήμερα, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, της Υψώσεως του Τίμιου Σταυρού, ο εγγονός του μεγιστάνα της ναυτιλίας Γιώργου Εμπειρίκου, που έχει το όνομα του παππού του, παντρεύεται σε ένα ονειρικό σκηνικό στο φημισμένο Central Park της Νέας Υόρκης την αγαπημένη του Jaclyn, όπως αναφέρει η Espresso. Φυσικά, ο γάμος θα γίνει παρουσία δεκάδων εκλεκτών προσκεκλημένων από όλο τον κόσμο – εφοπλιστές, επιχειρηματίες, γιατροί, επιστήμονες, καλλιτέχνες, αλλά κυρίως φίλοι των νεονύμφων από τα φοιτητικά τους χρόνια.

Μετά τον κλειστό θρησκευτικό τους γάμο (με μόνο 26 καλεσμένους) το καλοκαίρι στην Ανδρο, το ερωτευμένο ζευγάρι ετοιμάζεται να χαρίσει στους φίλους του μια ονειρική βραδιά, στο κέντρο του Μανχάταν, ενώ εποχή αναμένεται να αφήσουν το γαμήλιο δείπνο και η δεξίωση που θα ακολουθήσει στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου «Dream Midtown» με την ονειρική θέα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Γιώργος Εμπειρίκος και η Jaclyn Vernet ζουν μόνιμα στη Νέα Υόρκη, όπου γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν και παντρεύονται. Αν και ο γαμπρός είναι εγγονός του θρυλικού εφοπλιστή και συλλέκτη Γιώργου Εμπειρίκου, δεν ακολούθησε τα χνάρια του στη ναυτιλία, αλλά τράβηξε τον δικό του δρόμο στην ιατρική επιστήμη αφού είναι ψυχοθεραπευτής με δική του κλινική στην καρδιά του Μανχάταν.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)