Celebrity

11 Σεπτεμβρίου 2024 22:18

Κατερίνα Στικούδη: Ποζάρει με την μαμά της στη βάπτιση του γιου της, Νικόλα - Οι νέες φωτογραφίες

Κατερίνα Στικούδη: Ποζάρει με την μαμά της στη βάπτιση του γιου της, Νικόλα - Οι νέες φωτογραφίες

-

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου βάπτισαν τον δεύτερο γιο τους, Νικόλα. Μέσα από τα social media κυκλοφόρησαν τα πρώτα στιγμιότυπα της βάπτισης, ενώ το απόγευμα της Τετάρτης 11/9 η Κατερίνα Στικούδη μοιράστηκε νέες φωτογραφίες από την χαρμόσυνη ημέρα.

Σε μια από αυτές, την βλέπουμε να ποζάρει με την μητέρα της, με την οποία μοιάζουν πολύ! Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό «Down Town», η Κατερίνα Στικούδη είχε πει για τη μητέρα της: «Τη μητέρα μου τη λένε Ντίνα. Νομίζω ότι είναι όπως θα είμαι εγώ σε 30 χρόνια, πεισματάρα και ενθουσιώδης. Πάνω απ' όλα προσφέρει στους άλλους ό,τι μπορεί... Αν και είναι δασκάλα και σχετικά αυστηρή, καταλαβαίνει ότι οι sexy εμφανίσεις μου είναι στο πλαίσιο της δουλειάς μου... Η πιο σοφή συμβουλή που μου έχει δώσει είναι "να τρως"... Θέλω να της πω ένα ευχαριστώ για όλα όσα έχει κάνει για μένα. Θαυμάζω τη ζεστή της καρδιά και το υπέροχο δέρμα της που είναι σαν να μην την έχει αγγίξει ο χρόνος».

Δες τις σχετικές φωτογραφίες:

Photo Credits: NDP

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)