Celebrity

Σήμερα 09:39

Η Βίκυ Λέανδρος απαντά για το εξώδικο του πατέρα της: "Από λάθος δεν ανέφεραν το όνομά του, είναι μέσα στην καρδιά μου"

Η Βίκυ Λέανδρος απαντά για το εξώδικο του πατέρα της: "Από λάθος δεν ανέφεραν το όνομά του, είναι μέσα στην καρδιά μου"

-

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε γύρω από το όνομά της, με αφορμή την επετειακή της συναυλία στο Ηρώδειο στις 6 Σεπτεμβρίου και το εξώδικο που έλαβε από τον πατέρα της, Λέο Λέανδρος, ο οποίος της απαγορεύει να ερμηνεύσει τα τραγούδια του, η Βίκυ Λέανδρος "έσπασε" τη σιωπή της.

Η διεθνούς φήμης ερμηνεύτρια, μιλώντας στο περιοδικό Hello και τον δημοσιογράφο Βασίλη Τσαρτσάνη τόνισε, μεταξύ άλλων, πως ο πατέρας της θα είναι μέσα στην καρδιά της για πάντα και ότι από λάθος δεν αναφέρθηκε το όνομά του.

"Το εξώδικο δεν αφορούσε εμένα αλλά την εταιρεία που διοργανώνει τη συναυλία. Από λάθος δεν ανέφεραν το όνομά του και το άλλαξαν βεβαίως αμέσως μόλις το είδαν και για μένα βέβαια είναι κάτι φυσικό να αναφέρω τον πατέρα μου στις συναυλίες μου, γιατί είναι μέρος της προσωπικής και επαγγελματικής μου ζωή. Από τη δική μου πλευρά οι σχέσεις είναι καλές. Ο πατέρας μου είναι μέσα στην καρδιά μου και εκεί θα μείνει, γιατί και με μεγάλωσε και μου έγραψε τα ωραιότερα τραγούδια του κόσμου" εξομολογήθηκε η Βίκυ Λέανδρος.

Η συνεργασία με τον πατέρα σας, ο οποίος ήταν συνθέτης και παγκόσμιος παραγωγός, πώς ήταν; Είχατε έρθει ποτέ σε ρήξη μαζί του κατά τη διάρκειά της;

Βασικά συμφωνούσαμε, γιατί μου άφηνε μεγάλη ελευθερία να διαλέγω τα τραγούδια. Δυο-τρία τραγούδια ήθελε να διαλέγει εκείνος και να σας πω μετά διαπίστωσα ότι αυτά ήταν τα εμπορικά που πουλούσαν κι εγώ διάλεγα τις μπαλάντες και αυτά που άρεσαν ιδιαίτερα σε μένα.

Όταν ήμουν πολύ μικρή, οι γονείς μου δεν με ενθάρρυναν καθόλου να ασχοληθώ με το τραγούδι. Ο πατέρας μου ήταν αρχικά τραγουδιστής και στη συνέχεια είχε πολύ μεγάλο ταλέντο στη σύνθεση και στην παραγωγή. Και έτσι κάναμε μια δοκιμή, ήταν και για μας σαν ένα ωραίο αστείο. Μπήκαμε στο στούντιο, κάναμε ένα δισκάκι και τότε κατάλαβα ότι είναι αυτό που θέλω να κάνω στη ζωή μου και εκείνος με βοήθησε.

Ήταν ο πατέρας μου ως συνθέτης πολύ καλός, εγώ πάλι με τη φωνή μου, και η παραγωγή του ήταν πολύ προχωρημένη. Αλλιώς, να σας πω την αλήθεια, δεν θα μπορούσαμε να είμαστε επιτυχημένοι σε όλο τον κόσμο. Η παραγωγή παίζει μεγάλο ρόλο.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: ndp

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)